Leütötte zaklatóját Pásztor Anna énekesnő - Összerogyott a férfi

zaklató Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevesen tudják Pásztor Annáról, hogy a sportokban is jeleskedik, sokáig kick-boxolt, nagyon jó formában van. Mi sem bizonytja ezt jobban, hogy egy írországi fellépésen leütötte az egyik zaklatóját, aki alaposan megmarkolta az énekesnő fenekét.

"Írországban léptünk fel anno egy diszkóban. A hely tulajdonosa kitalálta, hogy kedvességből vegyük magunkra annak az ír rögbiválogatottnak a mezét, amelynek a tagjai éppen ott szórakoztak. Meccset nyertek a fiúk, óriási volt a hangulat. Mi énekeltünk, táncoltunk a színpadon, a meghajlásnál, amikor lejöttünk a színpadról, azonban történt valami: az egyik sportoló se szó se beszéd belemarkolt a fenekembe. Nem kicsit, hanem úgy istenigazából! Én akkoriban éppen versenyszerűen kick-boxoltam..." – emlékszik vissza a történtekre Anna.

Pásztor Anna leütötte zaklatóját Fotó: Mudra László - Origo

"Megfordultam, minden nőiességemet összeszedve felugrottam a levegőbe, és az 52 kilómmal a levegőből úgy leütöttem, hogy lerogyott a földre. Utána ugrottam, levettem magamról a mezt és még toporzékoltam is rajta. Két angyalka copfom volt, a leütött srác nem hitte el, hogy ez megtörtént vele. Az ügynek aztán azzal lett vége, hogy három biztonsági őr kikísért engem a szórakozóhely elé, vagyis kivitt, három embernek kellett lefognia, mert a levegőben is rúgtam a tag felé dühömben. A sráccal találkoztam másnap is, kért egy autogramot a monoklijára. Azt mondta, ilyen még nem történt soha vele, hogy egy ekkora kis csaj kiüti" - mesélte a Borsnak Anna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.