Kárász Róbertet tavaly áprilisban bocsátotta el a TV2, azóta nem láthattuk őt képernyőn. Az a hír járja azonban, hogy hamarosan egy másik csatornán visszatérhet a tévés, méghozzá az ATV-n!

Kárász Róbertet 8 év után bocsátotta el tavaly áprilisban a TV2, a tévést azóta nem láthattuk képernyőn. Eddig híre sem volt visszatérésnek, de most azt beszélik, hogy tárgyal egy tévécsatornával, mégpedig az ATV-vel.

Kárász Róbert átigazolhat az ATV-hezFotó: Polyák Attila/Origo

A Blikk információi szerint szerződéskötés még nem történt, de tárgyalások zajlanak és közel állnak a megállapodáshoz. Annyi biztos, hogy több férfi műsorvezetőt is szeretne a csatorna, ezt Németh Szilárd is megerősítette. "Annyi igaz, hogy több férfi műsorvezetővel is tárgyalunk jelenleg, ám amíg le nem zárulnak ezek a megbeszélések, nem mondhatok többet. Két erős, ismert férfi tévést szeretnénk a csatornához igazolni, reményeink szerint hamarosan meg is lesznek. Az ATV Startnál így két páros lenne, az egyik hölgy már biztos, hogy Bombera Krisztina lesz, a másik női műsorvezetőt pedig elsősorban csatornán belül keressük, de még folyik a casting"- mondta Németh Szilárd. A lap Kárász Róbertet is megkereste, aki nem erősítette meg a hírt, de nem is cáfolta. akihez hasonlóan Kárász sem zárkózott el a válasz elől. "Diplomatikusan csak annyit mondhatok, hogy nem kapkodok munka után, szerencsére nem vagyok rászorulva. Ha olyan felkérést kapok, ami mind szakmailag, mind anyagilag megéri, tetszik, s örömömet lelem benne, akkor igent fogok mondani" - mondta a tévés.