Így piruettezik Vajna Timi - majdnem esés lett belőle

Fotó: Hirling Bálint/Origo -
Vajna Timi videó korcsolyázás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét egy különleges élethelyzetébe engedett betekintést Vajna Timi. Nem semmi hogyan siklik a jégen a csinos sztár. 

Ahogy sokan mások, Vajna Timi is a szórakozást választotta hétvégére. Ráadásul még a rajongóinak is megmutatta milyen jól érezte magát.

A 34 éves üzletasszony olyan könnyedséggel hasított a jégen, mintha minden nap ezt csinálná. Valószínűleg nem először húzott korcsolyát a lábára, ellentétben Berki Natasával.

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett videó,

Azonban egy pillanatra elvesztette az egyensúlyát és majdnem esés lett a piruettezésből, de szerencsére ügyesen korrigált ezért nem történt semmi baj.

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett videó,

A tegnapi nap folyamán feltöltött videót már több mint 15000 megtekintették, és a fotója is hatalmas sikert aratott az Instagram oldalán.

Újabb forró jelenetek A sötét ötven árnyalata című filmbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170130-forro-jelenetek-sotet-otven-arnyalata.htmlMár csak néhány nap és láthatjuk a 21. századi erotikus szerelmi történet következő részét. TV + Sztárok--Marsi Anikó a terhességéről szóló pletykákról mesélhttp://www.life.hu/sztarok/20170130-marsi-aniko-elarulta-terhes-e.htmlMarsi Anikó a mai Mokkában mesélt arról, mi igaz a terhességéről szóló, mostanában felröppent pletykákból. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoPippa Middleton hatalmas és fényűző esküvőre készülhttp://www.life.hu/sztarok/20170130-pippa-middletonnak-hatalmas-eskuvoje-lesz.htmlPippa Middleton végigasszisztálta nővére esküvőjét, de most a sajátjára készül. A menyasszony nem akármilyen szertartást tervezett: a fényűzésé lesz a főszerep. Rossz nyelvek szerint mindenképpen túl akarja szárnyalni Katalin esküvőjét! TV + Sztárok--Kárász Róbert újra képernyőre kerülhet: az ATV-hez igazolhathttp://www.life.hu/sztarok/20170130-karasz-robert-az-atv-nel-folytathatja.htmlKárász Róbertet tavaly áprilisban bocsátotta el a TV2, azóta nem láthattuk őt képernyőn. Az a hír járja azonban, hogy hamarosan egy másik csatornán visszatérhet a tévés, méghozzá az ATV-n! TV + Sztárok--8 év után tér vissza a TV2 képernyőjére Jakupcsek Gabriellahttp://www.life.hu/sztarok/20170130-8-ev-utan-a-tv2-kepernyojen-jakupcsek-gabriella.htmlJakupcsek Gabriella tavaly méltatlan körülmények között kényszerült távozni a királyi televízióból. A műsorvezető legenda azóta nem dolgozott a képernyőn, most viszont egy merőben új formátummal tér vissza... TV + SztárokOrigoKülönleges fotó: Szandi és szerelme 22 évvel ezelőtthttp://www.life.hu/sztarok/20170130-szandi-22-evvel-ezelotti-fotot-osztott-meg.htmlSzandi és férje, Csabi évtizedek óta együtt vannak. Határozottan tudták, hogy egymást akarják, és a szülői tiltás ellenére összekötötték életüket. Szandi ennek történetét a rajongóival is megosztotta egy 22 évvel ezelőtti fotó kíséretében: Csabival együtt síeltek, persze csak titokban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.