Eltűnt Damu Edina? Hónapok óta nem látták

eltűnés Damu Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Damu Edina alkoholproblémái miatt nem nevelheti saját gyermekét, mivel terhessége alatt sem tudta letenni a poharat. Edina azóta sem tudott egyenesbe jönni. Szomszédai nagyon aggódnak érte, mert hónapok óta nincs mozgás a nő házában. Nem tudják, hol lehet.

Damu Edina élete nem jött egyenesbe sőt, egyre rosszabbra fordult. Alkoholproblémái miatt nem nevelheti kislányát, a kis Maja Edina nővéréhez került. Damu Rolanndal sem úgy alakult a kapcsolatuk, ahogy azt tervezték. A boldog együttlét vége viharos szakítás lett. Edina magára maradt az érdi házában, ahol már a gázt is kikapcsolták.

Nem tudják hol lehet Damu Edina Forrás: TV2

Egy jó ideje azonban már ott sem lehet látni a nőt, szomszédai nagyon aggódnak érte. A Lokál el is látogatott Edina házához, de a szomszédok is csak találgatni tudnak arról, vajon hol lehet Damu Roland volt felesége. Arra gondolnak, hogy talán a pszichiátrián lehet, hiszen nem először fordulna elő.

"Két-három hónapja nem volt mozgás a ház körül, úgy tudjuk, Edina azóta kórházban van.

De jobb is, halálra fagyna abban a házban. Már mindent kikapcsoltak nála. Kicsi kora óta ismerem Edinát, nem volt ő mindig ilyen. Valahol nagyon kisiklott az élete, és félek, ha így folytatja, nem lesz jó vége" - mondta a lapnak az egyik szomszéd. A lapnak nyilatkozó szakpszichológus szerint ha Edina valóban kórházban van, az segíthet az állapotán. Ennyi időre ugyanis csak önként vonulhatott be, ami elhatározásra utal.

"Senkit sem lehet kényszerrel kórházban tartani, főleg nem ennyi ideig,

csak az ön- és közveszélyes állapotú embereket. Nagy valószínűséggel itt nem erről van szó, hanem egy együttműködő magatartásról, ami nagyon pozitív jel" - árulta el Makai Gábor.

Damu Roland magához akarja venni kislányát: feljelentette a gyámokat


Damu Roland kislányát volt feleségének nővére neveli, a nagymama segítségével. Damu Roland azonban úgy véli, nincs jó helyen a gyermek. Szerinte a nagymama részeges, ezért megette a szükséges lépéseket. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.