Détár Enikő nem gondolta volna, hogy újra boldog lehet

Forrás: MTI -
boldogság Détár Enikő párkapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A válásuk után Détár Enikő egyedül maradt, és sosem gondolta volna, hogy újra rátalál a szerelem. Pedig éppen ez történt, sőt, még a szakmájában is sikereket ér el a színésznő.

Détár Enikő és Rékasi Károly válását már több mint két éve kimondták, akkor úgy tűnt, hogy a színésznőt viseli meg igazán az az időszak. Ő maga sem gondolta volna, hogy egyszer újra rátalál a boldogság, mégis ez történt. Jelenleg sajnos Rékasi Károly van rosszabb állapotban: motorbalesetéből még most sem épült fel. Détár Enikő azonban sínen van, harmóniában önmagával és másokkal.

Détár Enikő újra boldog Forrás: MTI

"Nem gondoltam volna, hogy ezt még kijelenthetem az életben, de azt kell mondanom, boldog vagyok.

A sors ismét a tenyerére emelt, és mind szakmailag, mind a magánéletemben minden rendben van.

Elveszítettem valakit, de betoppant az életembe Péter. Aztán a gyerekeim: fantasztikusak mindketten! A színpadon is olyan feladatok találnak meg, amelyeket imádok. Ez nekem a legjobb terápia! Mit is akarhatnék még?"mondta a Kiskegyednek a színésznő, aki éppen építkezik szerelmével. Bár sokan megpróbálták átverni, ők nem adják fel, közös otthont szeretnének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.