Tragédia Veresegyházán: autója gázolta halálra a férfit

Forrás: Thinkstock -
gázolás halál Veresegyház autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját autója gázolt halálra egy férfit Veresegyházán. Egyelőre tisztázatlan körülmények között az autó rágurult a férfira. Nem tudták megmenteni az életét.

Szörnyű tragédia történt Veresegyházán egy családi ház udvarában. Egy férfi meghalt, méghozzá saját autója miatt. Egyelőre tisztázatlan körülmények között ugyanis az autó rágurult az áldozatra.

Saját autója gázolt halálra egy férfit (képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

Először a rendőrök érkeztek ki a baleset helyszínére, de a tűzoltókra és a mentőkre is szükség volt - közölte Csámpa Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel. A hatóság emberei megpróbálták leemelni a férfiról az autót, de nekik nem sikerült.

Végül a tűzoltók szabadították ki az autó fogságából a súlyosan sérült férfit, akinek a szíve leállt.

A mentősök azonnal megkezdték a helyszínen az áldozat újraélesztését, de hiába próbálkoztak. Sajnos a férfi életét már nem tudták megmenteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.