Tragédia Veresegyházán: autója gázolta halálra a férfit

Forrás: Thinkstock -
gázolás halál Veresegyház autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját autója gázolt halálra egy férfit Veresegyházán. Egyelőre tisztázatlan körülmények között az autó rágurult a férfira. Nem tudták megmenteni az életét.

Szörnyű tragédia történt Veresegyházán egy családi ház udvarában. Egy férfi meghalt, méghozzá saját autója miatt. Egyelőre tisztázatlan körülmények között ugyanis az autó rágurult az áldozatra.

Saját autója gázolt halálra egy férfit (képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

Először a rendőrök érkeztek ki a baleset helyszínére, de a tűzoltókra és a mentőkre is szükség volt - közölte Csámpa Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel. A hatóság emberei megpróbálták leemelni a férfiról az autót, de nekik nem sikerült.

Végül a tűzoltók szabadították ki az autó fogságából a súlyosan sérült férfit, akinek a szíve leállt.

A mentősök azonnal megkezdték a helyszínen az áldozat újraélesztését, de hiába próbálkoztak. Sajnos a férfi életét már nem tudták megmenteni.

Veronai buszbaleset: az olasz rendőrség vádat emel a sofőr ellenhttp://www.life.hu/news/20170131-veronai-buszbaleset-a-sofor-ellen-emel-vadat-az-olasz-rendorseg.htmlMint ismeretes, a busz sofőre az egyik túlélője a veronai buszbalesetnek, de az ő személyazonosságát is csak DNS-minta alapján tudták megállapítani. A férfit Olaszországban kezelik, és a kinti rendőrség viszont vádat emel ellene, mert úgy vélik, az ő figyelmetlensége okozhatta a tragédiát. News--Szelfizés közben zuhant le a gépük: Szörnyet haltakhttp://www.life.hu/news/20170131-szelfizes-kozben-zuhant-le-a-hazaspar-repuloje.htmlKikapcsolódásra vágyott a szerelmespár, de végül egy tragikus katasztrófába torkollott a kiruccanás. News--Vörös riasztás: ónos esőre és havazásra figyelmeztet az OMSZhttp://www.life.hu/news/20170131-elso-es-masodfoku-riasztas-havazas-es-onos-eso-miatt.htmlTöbb megyére is elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat. Ónos eső és havazás veszélye miatt figyelmeztetnek. Vörös és narancssárga riasztás is érvényben lesz. News--Elhunyt Nakamura Maszaja, a Pac-Man atyjahttp://www.life.hu/news/20170131-elhunyt-nakamura-maszaja-a-pac-man-videojatek-atyja.htmlElhunyt a Pac-Man atyjának tartott Nakamura Maszaja, aki a Namco játékcég alapítója volt.91 évesen, január 22-én távozott. A család kérésére halálának okát nem közölték. News--Veronai buszbaleset: az összes áldozatot azonosítottákhttp://www.life.hu/news/20170131-veronai-buszbaleset-azonositottak-az-aldozatokat.htmlBefejezték a veronai buszbaleset áldozatainak azonosítását. Ezt hétfőn az olasz rendőrség jelentette be. News--Gázolás miatt nem jár a 3-as metróhttp://www.life.hu/news/20170130-nagyvarad-teri-gazolas-miatt-nem-jar-a-3-as-metro.htmlGázolás miatt részlegesen leállt a 3-as metró. A Nagyvárad téri megállóban ütöttek el egy utast. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.