Erős Antónia nem szereti a tutyimutyi férfiakat

Forrás: RTLKLUB -
férj Erős Antónia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erős Antónia nagyon ritkán enged betekintést magánéletébe, és akkor is csak szűkszavúan válaszol. Ezúttal azonban meglepő őszinteséggel mesélt férjéről.

A szépséges híradós immáron 22 éve él együtt férjével, akivel megismerkedésük után két évvel házasodtak össze. A párnak csodaszép ikerbabái is születtek, akik már iskolába járnak, ám őket szinte sosem látni a nyilvánosság előtt. Antónia gondosan óvja családját a bulvársajtótól. Csak ritkán hallunk a gyerekekről, családi életükről, éppen ezért akkora szenzáció, hogy a sztár most kivételt tett és elmesélte, milyen az ő férje valójában – írja a Nők Lapja.

Erős Antónia szerint férje egy igazi férfi Forrás: RTLKLUB

Erős Antónia elárulta, hogy nem bírja a tutyimutyi férfiakat, akiket mindenben irányítani kell. Szerinte férje ennek pont az ellenkezője, aki ízig-vérig férfi.

"Nálunk a férjem az igazi férfi, akire mindig lehet számítani, és mellette én lehetek az igazi nő.

Nekem nem kell azzal foglalkoznom, hogy cserélni kellene az autógumikat, mire ez eszembe jut, már megoldotta. Ha elromlik a mosógép, akkor kijavítja, mielőtt észrevenném" – büszkélkedett a tévés.

Antónia férje a gyereknevelésből is kiveszi a részét, ő megy a srácokért iskolába, és ő viszi őket a különórákra, edzésekre, míg a sztár dolgozik.

"Mi nem azt játsszuk, hogy apuka most részt vesz a gyerekek életében, ő tényleg benne van mindenben, zokszó nélkül, mert imádja őket.

A mi gyerekeink szerintem nagyon sokat kapnak az apjuktól, ami elég ritka manapság."

Várkonyi Andi elárulta, kivel tud összebújva aludni és az nem a Bochkorhttp://www.life.hu/sztarok/20170131-varkonyi-andi-titka-kiderult.htmlVárkonyi Andi elárulta, ki az az egyetlen személy, akivel képes összebújva aludni. Nem a párja az...TV + Sztárok--Újabb forró jelenetek A sötét ötven árnyalata című filmbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170130-forro-jelenetek-sotet-otven-arnyalata.htmlMár csak néhány nap és láthatjuk a 21. századi erotikus szerelmi történet következő részét. TV + Sztárok--Marsi Anikó a terhességéről szóló pletykákról mesélhttp://www.life.hu/sztarok/20170130-marsi-aniko-elarulta-terhes-e.htmlMarsi Anikó a mai Mokkában mesélt arról, mi igaz a terhességéről szóló, mostanában felröppent pletykákból. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoLiptai Claudia kisfia édesapjára hasonlíthttp://www.life.hu/sztarok/20170127-liptai-claudia-kisfia-apukajara-hasonlit.htmlLiptai Claudira hétről hétre egy blogbejegyzésben osztja meg gondolatait, immáron kétgyerekes édesanyaként. Ezúttal arról mesélt, kire hasonlít kisfia, Marci. TV + SztárokOrigoKelemen Anna beszólt Dundikának?http://www.life.hu/sztarok/20170125-kelemen-anna-beszolt-dundikanak-nem-tud-beszelni.htmlKelemen Anna a kezdetekről mesélt, nem is akármit... TV + SztárokOrigoTe hallottad már Katalin hercegné hangját?http://www.life.hu/sztarok/20170118-katalin-hercegenek-ilyen-hangja-van-video.htmlKatalin hercegnéről szinte naponta cikkezik a világsajtó. Hol ruháját, hol haját méltatják, vagy éppen bírálják. Azt azonban még sosem hallottuk, milyen lehet a hercegné hangja. Ezidáig... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.