Erős Antónia nagyon ritkán enged betekintést magánéletébe, és akkor is csak szűkszavúan válaszol. Ezúttal azonban meglepő őszinteséggel mesélt férjéről.

A szépséges híradós immáron 22 éve él együtt férjével, akivel megismerkedésük után két évvel házasodtak össze. A párnak csodaszép ikerbabái is születtek, akik már iskolába járnak, ám őket szinte sosem látni a nyilvánosság előtt. Antónia gondosan óvja családját a bulvársajtótól. Csak ritkán hallunk a gyerekekről, családi életükről, éppen ezért akkora szenzáció, hogy a sztár most kivételt tett és elmesélte, milyen az ő férje valójában – írja a Nők Lapja.

Erős Antónia szerint férje egy igazi férfiForrás: RTLKLUB

Erős Antónia elárulta, hogy nem bírja a tutyimutyi férfiakat, akiket mindenben irányítani kell. Szerinte férje ennek pont az ellenkezője, aki ízig-vérig férfi.

"Nálunk a férjem az igazi férfi, akire mindig lehet számítani, és mellette én lehetek az igazi nő. Nekem nem kell azzal foglalkoznom, hogy cserélni kellene az autógumikat, mire ez eszembe jut, már megoldotta. Ha elromlik a mosógép, akkor kijavítja, mielőtt észrevenném" – büszkélkedett a tévés.

Antónia férje a gyereknevelésből is kiveszi a részét, ő megy a srácokért iskolába, és ő viszi őket a különórákra, edzésekre, míg a sztár dolgozik.

"Mi nem azt játsszuk, hogy apuka most részt vesz a gyerekek életében, ő tényleg benne van mindenben, zokszó nélkül, mert imádja őket. A mi gyerekeink szerintem nagyon sokat kapnak az apjuktól, ami elég ritka manapság."