szexuális erőszak fiatal lány öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 18 éves lány nem tudta feldolgozni, hogy megtámadták, és sajnos a jeleket senki nem vette komolyan: ezért akasztotta fel magát. 

Lauren Carrt 3 évvel ezelőtt egy idősebb férfi szexuálisan zaklatta. Az elkövetőt börtönbe zárták, de Lauren lelki békéjéhez ez kevés volt. A fiatal lánynak segítségre lett volna szüksége, de sajnos senki nem vette eléggé komolyan az erre utaló jeleket.

Szexuális erőszak miatt akasztotta fel magát a fiatal lány (képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

Mindenki egy vidám, okos, intelligens lányt ismert meg Lauren személyében, de az incidens után megváltozott a viselkedése: eltűnt az arcáról minden mosoly, gyakran ok nélkül hazudott, és önbántalmazásra utaló sebeket is látni lehetett a testén.

Egyszer az egyik barátjának elárulta, hogy elege van az életéből, és szíve szerint már csak a nagypapájával lenne, aki azonban már évekkel ezelőtt meghalt. Az utolsó üzenetet a nagynénjének hagyta:

"Szeretlek, Emma néni, olyan voltál nekem, mintha az édesanyám lettél volna" – írta meg a Mirror.

Néhány órával később az egyik híd alatt találtak rá a lány holttestére: felakasztotta magát. Sajnos a közelmúltban egy másik fiatal is végzett magával, szintén lelki traumák miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.