A 18 éves lány nem tudta feldolgozni, hogy megtámadták, és sajnos a jeleket senki nem vette komolyan: ezért akasztotta fel magát. 

Lauren Carrt 3 évvel ezelőtt egy idősebb férfi szexuálisan zaklatta. Az elkövetőt börtönbe zárták, de Lauren lelki békéjéhez ez kevés volt. A fiatal lánynak segítségre lett volna szüksége, de sajnos senki nem vette eléggé komolyan az erre utaló jeleket.

Szexuális erőszak miatt akasztotta fel magát a fiatal lány (képünk illusztráció)Forrás: Thinkstock

Mindenki egy vidám, okos, intelligens lányt ismert meg Lauren személyében, de az incidens után megváltozott a viselkedése: eltűnt az arcáról minden mosoly, gyakran ok nélkül hazudott, és önbántalmazásra utaló sebeket is látni lehetett a testén. 

Egyszer az egyik barátjának elárulta, hogy elege van az életéből, és szíve szerint már csak a nagypapájával lenne, aki azonban már évekkel ezelőtt meghalt. Az utolsó üzenetet a nagynénjének hagyta: 

"Szeretlek, Emma néni, olyan voltál nekem, mintha az édesanyám lettél volna" – írta meg a Mirror.

Néhány órával később az egyik híd alatt találtak rá a lány holttestére: felakasztotta magát. Sajnos a közelmúltban egy másik fiatal is végzett magával, szintén lelki traumák miatt.