Klapka György halála mindent megváltoztatott

Fotó: Nagy Attila [origo] -
Klapka György üzlet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Klapka György hirtelen jött halála sok mindent megváltoztatott a családja életében. Az Aranyember lánya mesélt a részletekről.

György üzletházában ugyanolyan erőbedobással dolgoznak az alkalmazottak, mintha semmi nem történt volna. Folynak a tárgyalások, köttetnek az üzletek. A vezetői székben azonban már nem György ül, hanem lánya, Sandy.

Klapka György halála óta Sandy intézi leginkább az üzletház ügyeit Fotó: Nagy Attila, Origo

A fiatal nő ugyanazzal a határozottsággal és jószívűséggel áll a dolgokhoz, mint az édesapja. Nem véletlenül mondják, hogy az alma nem esik messze a fájától. Azonban az idős édesapa halála erőteljesen megváltoztatta a család mindennapjait. Másképp kell szervezni az életüket, hogy az ő teendőit is el tudják látni.

"Jelenleg az egész család együtt irányítja az üzletházat. Közös döntéseket hozunk, de én ülök édesapám székében, én hajtom végre a különböző intézkedéseket, tárgyalásokat folytatok" – mesélte Sandy a Ripostnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.