valóságshow Pumped Gabo RTL Spike
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pumped Gabo magánéletébe nyerhetünk bepillantást hamarosan az RTL egyik csatornáján induló valóságshowban. A nem éppen nyugis életet élő celeb barátnőjével szerepel majd a műsorban, amelyben VV Vivi is feltűnik.

Nem akármilyen valóságshow lesz látható az RTL egyik csatornáján. Állítólag a botrányos Jersey Shore mintájára készítenek realityt Pumped Gabóval. Az említett műsor néhány fiatal nem éppen hétköznapi életét mutatta be, rengeteg veszekedéssel, és intim pillanattal. Az RTL ehhez hasonlót akar készíteni, és a Bors információi szerint már meg is kezdték a forgatást. Pumped Gabo barátnőjével szerepel majd a valóságshow-ban, de nem lesznek egyedül.

Pumped Gabóék új valóságshow-t gyártanak Forrás: RTL Klub

VV Vivi is feltűnik majd, ahogy VV Soma is. A lapot az egyik olvasója informálta a műsorról, aki látta is Gabóékat forgatás közben. Az értesülést alátámasztja az is, hogy nemrég még az interneten keresett az RTL Klub megfelelő forgatási helyszínt. "Az RTL Klubnak keresek két hónapra forgatási helyszínnek lakást. A legújabb realityműsorhoz keresünk a 11. kerületben, a Kondorosi lakóparkon belül vagy környezetében olyan ingatlanokat, amelyeket forgatási helyszínként lehetne használni" - állt a lap által idézett hirdetésben. A csatorna nem kívánta kommentálni az értesüléseket, az azonban kiderült, hogy valószínűleg az RTL Spike-on lesz majd látható az új műsor.

Mága Jennifernek munkát ajánlott Madonna producerehttp://www.life.hu/sztarok/20170201-maga-jennifer-hatalmas-ajanlatot-kapott.htmlHatalmas örömhírt kapott Mága Jennifer. A fiatal lányt Hollywood egyik leghíresebb producere kereste meg azzal, hogy dolgozzanak együtt. TV + Sztárok--Hajas Lacitól kapja a fizetését a feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20170131-hajas-laci-fizetest-ad-a-felesegenek.htmlHajas Laci felesége, Judit sokáig nem dolgozott, de ebből náluk nem volt probléma: a fodrász szerint az a munka is ugyanúgy becsülendő, amit egy nő otthon elvégez. Ma már van munkahelye Juditnak, de a férjétől kapja a fizetését. TV + Sztárok--Tényleg az ATV-nél folytatja Sváby András: Hajdú Péter gyártja majd a műsoráthttp://www.life.hu/sztarok/20170201-svaby-andras-az-atv-hez-igazol-hajdu-peter-gyartja-majd-a-musort.htmlIgaznak bizonyultak a Sváby András visszatérésével kapcsolatos híresztelések. A tévés valóban az ATV-nél folytatja 10 éve abbahagyott pályafutását, ráadásul Hajdú Péter cége gyártja majd a műsorát. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huBerki Krisztián mindent bevallott: "Tisztán nincs esélyed a nagyok között"http://www.life.hu/sztarok/20170131-berki-krisztian-bevallotta-hogy-szteroidokat-hasznal-testepiteshez.htmlBerki Krisztián a Sláger FM reggeli műsorában vallotta be, hogy szteroidokat használ a testépítéshez. TV + SztárokOrigoBetörtek Rékasi Károly és Pikali Gerda otthonába http://www.life.hu/sztarok/20170201-betortek-rekasi-karoly-es-pikali-gerda-csepeli-otthonaba.htmlAz ablakon keresztül mászott be a betörő Rékasi Károly és Pikali Gerda otthonába. Sok pénzt és ékszereket vitt el. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoPolyák Lilla és szerelme most ünneplik első évfordulójukathttp://www.life.hu/sztarok/20170131-polyak-lilla-elso-evfordulojat-unnepli-kedvesevel.htmlHatalmas örömhírt tett közzé Polyák Lilla a közösségi oldalán. Elárulta, hogy most ünneplik kedvesével az első évfordulójukat. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.