Már megszokhattuk, hogy a Reggeli Show sztárjai, Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri együtt elképesztő dolgokra képesek. Álatlában Balázs az, aki megszivatja kollégáit, közülök is leginkább Janival szeret viccelődni. Ezúttal sem volt ez másképp...

Egy japán relaxációs terápiát, az otonamakit próbálta ki Vadon Jani a ma reggeli élő adásban. Természetesen Balázs könnyesre röhögte magát, amíg Jani egy fehér lepedőbe csavarva ringatózott a földön. Egyiküknek sem kell a szomszédba menni, ha poénről van szó, bár ezúttal Balázsra annyira rájött a nevethetnék, hogy hosszú másodpercekig megszólalni sem tudott, csak fuldoklott a röhögéstől.

Sebestyén Balázs, Vadon JaniForrás: Morning Show / Facebook

Természetesen ezt az élményt nem tartották meg maguknak és a sztárapuka meg is osztotta közösségi oldalán a videóra felvett kis szösszenetet. Ahhoz képest, hogy a műsorvezető néhány hónapja még rosszul volt a közösségi média gondolatától is, egészen jól és viszonylag sűrűn kezeli a mára már 360 ezer fölé duzzad Facebook oldalát.

Nem ez volt az első eset, amikor Janit szivatta követői előtt a sztár, legutóbb például kollégája elveszett öccsét is kiposztolta, amin szintén mindenki szakadt a röhögéstől.