Tényleg az ATV-nél folytatja Sváby András: Hajdú Péter gyártja majd a műsorát

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
ATV Sváby András Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igaznak bizonyultak a Sváby András visszatérésével kapcsolatos híresztelések. A tévés valóban az ATV-nél folytatja 10 éve abbahagyott pályafutását, ráadásul Hajdú Péter cége gyártja majd a műsorát.

Sváby András 10 évvel ezelőtt távozott a TV2-től, azóta nem láthattuk képernyőn a televízióst. Most azonban visszatér, méghozzá az ATV-hez! Ott folytatja félbehagyott pályafutását, ráadásul egy a Naplóhoz hasonló műsorral. A többi között ezt vezette ugyanis Sváby annak idején a TV2-nél, mielőtt menesztették.

Már biztos, hogy Sváby András az ATV-nél folytatja Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A napokban kelt szárnyra az a híresztelés, hogy a tévés visszatér, ezt azonban már meg is erősítették. A korábbi információkkal ellentétben azonban nem a készülő reggeli műsorban kap helyet Sváby András, hanem egy magazinműsort fog vezetni, melyet Hajdú Péter cége gyárt majd.

"A hír igaz, valóban készülünk egy heti műsorral, amelynek Sváby András lesz a műsorvezetője"

- erősítette meg az értesüléseket a Blikknek Hajdú Péter, Sváby András pedig a Facebook-oldalán tette ugyanezt.

"Szeretnék egy jó műsort csinálni, igazak a hírek, hamarosan lesz egy naplószerű műsor az ATV-n"

- írta posztjában a tévés. A lapnak nyilatkozott Németh Szilárd, az ATV hírigazgatója. Kiderült az is, hogy mikor kezdenek a közös munkába Svábyval. "Igen, Sváby András az ATV-n tér vissza, ennél többet viszont nem mondhatok. Sváby a nézőink körében roppant népszerű, jól felépített hiteles televíziós, ezért nagyon örülünk, hogy együtt dolgozhatunk vele márciustól" - mondta Németh Szilárd. Állítólag nem Sváby az egyetlen, akit magához csábítana a csatorna, a híresztelések szerint Kárász Róberttel is tárgyalásokat folytatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.