Klapka csak Mary Zsuzsit és a pénzt imádta

Fotó: Nagy Attila [origo] -
Klapka György Mary Zsuzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az "Aranyember" egykori bejárónője kiteregette a szennyest: szerinte Klapka György egyszerre volt lenyűgöző úriember és rideg üzletember is, akit a pénzen kívül csak Mary Zsuzsi érdekelt. 

Magdika, a nemrégen elhunyt üzletember egykori takarítónője hihetetlen dolgokat állít a 88 éves korában elhunyt üzletemberről. Az asszony elmesélte, hogy Klapka nem mindig bánt tisztességesen sem vele, sem a saját családjával. Magdikát jó párszor ráncba szedte: ugyanis az üzletember nem azt a bért fizette ki a munkájáért, amit megbeszéltek.

Saját gyerekeivel szemben sem volt mindig segítőkész az idős férfi. Lánya, Sandy és fia, Dennis is külön-külön albérletben élnek, pedig a fiának még lakást is ígért Klapka, de sosem vette meg neki.

Érdekes hírek kaptak szárnyra Klapka Györgyről Fotó: Nagy Attila, Origo

A takarítónő szerint a hagyatéki tárgyaláson lesz majd bőven meglepetés, ugyanis ő úgy tudja, hogy Klapka vagyona nem is akkora, mint amekkorának azt gondoljuk.

"Ők még nem tudják, de lehet, hogy nem milliókat, hanem adósságot örököltek. Az öreg tizenhétszer írt végrendeletet, havonta átírta. Folyton 2 milliárdról beszélt, de szerintem közel sem akkora a vagyona, mint ami elterjedt róla" – mesélte az asszony.

Magdika szerint Mary Zsuzsi volt az egyetlen, aki előcsalogatta a férfi érzelmeit, és az egyetlen ember, akinek az elvesztése megrendítette. Talán élete végéig sem dolgozta fel a halálát.

"Minden szombaton bent ült az üzletben, a Vámház körút 9-ben, és nézte a Zsuzsiról szóló videókat, interjúkat. Ha ezerszer nem nézte meg az évek során, akkor egyszer sem. Csak akkor láttam érzelmeket, sőt könnyeket a szemében. Se előtte, se azután" – írta meg a Story magazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.