Meztelenül mutatta meg szülés utáni testét Blac Chyna

Forrás: Instagram/blacchyna -
szülés után meztelen Blac Chyna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyáltalán nem szégyenlős Blac Chyna, aki nem is olyan rég szült gyermeket Rob Kardashiannak. A sztármama nem sokáig várt, hogy ismét ledobhassa a textilt: tök pucéran pózolt megmutatva szülés utáni testét.

Méltán lehet a Kardashian család tagja Blac Chyna, aki azzal, hogy Robnak gyermeket szült már hivatalosan is a famíliához tartozik. A sztármama sosem volt szégyenlős, és hasonlóan telt idomokkal rendelkezik, mint Kim Kardashian. Már várandóssága alatt is megmutatta pucéran a testét, és valószínűleg alig várta, hogy ismét pózolhasson meztelenül.

Meztelen idomait mutatta meg Blac Chyna Forrás: Instagram/blacchyna

Nem is kellett erre sokat várni a ruhátlan fotókra, nem sokkal a szülés után teljesen levetkőzött egy fotózás kedvéért. Hihetetlen testét csupán némi festék takarja, de azt be kell vallani, hogy elképesztően jól néz ki ahhoz képest, hogy nemrég adott életet gyermekének. Persze sokan támadják is a sorozat miatt, mert kísértetiesen emlékeztet a koncepció Kim Kardashian korábbi fotózásához.

Queen

Blac Chyna (@blacchyna) által közzétett fénykép,

Sarka Kata bevallotta, akár újra férjhez is mennehttp://www.life.hu/sztarok/20170202-sarka-kata-ujra-ferjhez-menne.htmlEgy darabig mindenki reménykedett abban, hogy Sarka Kata és Hajdú Péter rendbe tudják hozni a házasságukat. Azonban már biztos, hogy ez nem fog megtörténni. Mindketten ismerkednek, Kata pedig úgy nyilatkozott, rengeteg csodát lát, hiszen neki teljesen kimaradt az életéből a felnőttkori ismerkedés, de az újbóli házasság gondolatától sem zárkózik el. TV + Sztárok--Szakember segítségét kérte Tápai Szabina és Kucsera Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20170202-tapai-szabina-es-kucsera-gabor-szakember-segitseget-kertek.htmlBoldogan neveli közös gyermekét Kucsera Gábor és Tápai Szabina, de az ő életükben is voltak hullámvölgyek. A mindennapos megoldandó problémákon túl volt egy komoly gondjuk is, amit csak szakember segítségével tudtak megoldani! TV + Sztárok--Így még nem láttad Cinthya Dictatort és Horváth Éváthttp://www.life.hu/sztarok/20170202-cinthya-dictator-es-horvath-eva-a-viasat3-sikitofraszban.htmlAzt mondták, nem félnek semmitől, Cinthya Dictator és Horváth Éva azonban valószínűleg nem számítottak arra, ami a Sikítófrász ma esti adásában várt rájuk. A VIASAT3 parakaraokéjában a bogarak mellett patkányokkal is meg kellett küzdeniük, de az ijesztő feladatok elől a többi versenyző sem menekülhetett. TV + SztárokOrigoGesztesi Károlyt sokszor látják volt kedvesével: ő fuvarozzahttp://www.life.hu/sztarok/20170202-gesztesi-karoly-sok-idot-tolt-volt-kedvesevel-o-fuvarozza.htmlGesztesi Károlytól ittas vezetés miatt vették el a jogosítványát, így nincs könnyű helyzetben, már ami a közlekedést illeti. Talált azonban valakit, aki szívesen segít neki eljutni A-ból B-be! A volt párja fuvarozza. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huTücsi kiadja fővárosi lakását: szerelme miatt Székesfehérvárra költözötthttp://www.life.hu/sztarok/20170202-tucsi-szekesfehervarra-koltozott-pasija-miatt.htmlTücsi komoly elhatározásra jutott: maga mögött hagyta a fővárosi életét és az itteni lakását is. A csinos műsorvezető Székesfehérvárra költözött, hiába dolgozik Budapesten. Elárulta, miért döntött úgy, hogy elhagyja a fővárost. TV + Sztárok--A nyuszis magazinnak dobta le ruháit VV Dórihttp://www.life.hu/sztarok/20170202-vv-dori-a-venezuelai-nyuszi-magazinban.htmlÖt éve bejutott a Playmate of the Year 12 döntőse közé, nemrég pedig a mexikói Playboy-villában járt Török Dóri, akit az ország a Való Világ7-ben ismert meg. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.