Sarka Kata bevallotta, akár újra férjhez is menne

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
Sarka Kata házasság férj ismerkedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy darabig mindenki reménykedett abban, hogy Sarka Kata és Hajdú Péter rendbe tudják hozni a házasságukat. Azonban már biztos, hogy ez nem fog megtörténni. Mindketten ismerkednek, Kata pedig úgy nyilatkozott, rengeteg csodát lát, hiszen neki teljesen kimaradt az életéből a felnőttkori ismerkedés, de az újbóli házasság gondolatától sem zárkózik el.

Már biztos, hogy nem lehet rendbe hozni Sarka Kata és Hajdú Péter kapcsolatát, jól látszik, hogy eltávolodtak egymástól. A gyerekek miatt persze tartják a kapcsolatot, de hamarosan eljön az ideje annak, hogy mindketten új párra leljenek. Persze hódolókból egyiküknél sincs hiány, ami Sarka Katának teljesen idegen, hiszen 19 évesen ment hozzá Hajdú Péterhez.

Sarka Kata nem zárkózik el a házasság gondolatától Forrás: Facebook/Sarka Kata

"Kimaradt az életemből a felnőttkori ismerkedés, mert 19 éves korom óta Petivel vagyok. De most annyi csodát látok" – idézi a Hot! magazin Sarka Kata Havas Henrik műsorában elhangzott vallomását. A műsorvezetőnő rengeteg ajándékot kap hódolóitól, főként ismeretlen férfiaktól, de nem lesz egyszerű dolga, ha komolyabban szeretne férfiakkal ismerkedni. A kisfia, Dávid ugyanis szigorúan ellenőrzi azt, hogy kivel beszél!

Sarka Katát ellenőrzi kisfia, Dávid Fotó: Mudra László/Origo

"Dávidka nagyon kemény. Bárkivel beszélgetek, ha a benzinkúton segítenek nekem tankolni, akkor is figyel. A legutolsó fociedzésén egy apuka lépett oda hozzám, hogy kérdezzen valamit.

Dávidka még az edzésről, a pályáról is kijött, hogy megkérdezze, miért beszélgetek.

Vele ebből a szempontból rendkívül nehéz, mert még a telefonomat is ellenőrzi" – mesélte Kata, aki nem zárkózik el az újabb házasság gondolatától sem.

"Nem tudom, hogy újra férjhez megyek-e, de akár még ez is benne van a pakliban"

– árulta el Kata.

Sarka Kata bevallotta, egy nővel osztja meg az életét

Sarka Kata tavaly júliusban költözött el a közös családi házból egy gyönyörű panorámával rendelkező luxuslakásba. Otthonát nemcsak a gyermekeivel osztja meg, hanem egy nővel is! Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.