Sváby András: "Nem élek együtt a feleségemmel egy ideje"

Forrás: MTI/Nándorfi Máté -
ATV Sváby András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már évekkel ezelőtt lehetett olvasni arról, hogy válságba került Sváby András házassága, most azonban maga a tévés mondta el Hajdú Péter műsorában: nem élnek együtt Enikővel.

"Nem élek együtt a feleségemmel egy ideje (...) A helyzetet a hozzám közel álló emberek, a barátaink, a mi családunk tudja, és már elfogadta. A jó viszony és a napi beszélgetések megmaradtak, nagyon jó barátok is vagyunk. Vannak az életünknek olyan területei, például a közös vállalkozásunk, ami miatt napi szinten kommunikálunk. Természetesen vannak ennél fontosabb dolgaink is az életben, a gyerekeink, úgyhogy rendkívül közeli kapcsolatban maradtunk, és nagyon erős a bizalmunk" – mondta el Sváby az Esti Frizbiben Hajdú Péter kamerái előtt.

Az ATV-n láthatjuk majd Sváby Andrást Forrás: MTI/Nándorfi Máté

"Az elmúlt tíz évben nemcsak én változtam, hanem sok minden a környezetemben is. Egy nagyon korrekt szétválási folyamat, szakítási stádium végén vagyunk, ami után is rendkívül szoros maradt a kapcsolatunk. A gyerekek már nagyok, az ő részükről is rendben mentek le a dolgok" – mondta el a Blikknek Sváby. Arra is kitért, hogy Hajdúval ellentétben ő nem szívesen éli meg a magánéletét nagyközönség előtt. "Én soha nem tudnám vállalni azt, amit ő, mert egy lelkis ember vagyok, róla pedig leperegnek ezek a dolgok. Rosszul érezném magam" – magyarázta.

A tévés a Heti Napló Sváby Andrással című műsorral tér vissza a képernyőre az ATV-n. A prudukciót Hajdú Péter cége gyártja majd.

"Ha fel akarunk állítani egy hierarchikus táblázatot, akkor igen, Péter a főnököm lesz. Ez nem zavar, volt már sok az életemben. Mondtam a műsorban is, hogy balhés típus vagyok, mániákusan küzdök azért, amiben hiszek. Vétójogom is van, bár utálok szerződésre hivatkozni, de úgy írtuk alá a megállapodást, hogy a tartalmi kérdésekben nekem is markáns beleszólásom lesz" - nyilatkozta Sváby


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.