Tücsi kiadja fővárosi lakását: szerelme miatt Székesfehérvárra költözött

Forrás: Instagram/Tücsi -
Tücsi Székesfehérvár Budapest költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tücsi komoly elhatározásra jutott: maga mögött hagyta a fővárosi életét és az itteni lakását is. A csinos műsorvezető Székesfehérvárra költözött, hiába dolgozik Budapesten. Elárulta, miért döntött úgy, hogy elhagyja a fővárost.

Budapesten dolgozik, és itt is élt a csinos műsorvezető, mégis úgy döntött, hogy elköltözik. Felszámolta az itteni életét, albérlőt keres szeretett lakásába, és leköltözött Székesfehérvárra. Meglehetősen sokat kell ezentúl autóznia, de megéri. Tücsi ugyanis a szerelme miatt hagyja itt a fővárost.

Tücsi elhagyta Budapestet Forrás: Instagram/Tücsi

„Három hónapja összeköltöztem a párommal, és most jött el a pillanat, amikor úgy döntöttünk, felesleges két lakást fenntartani.

Nagyon szerettem ott élni, de a kedvesem mellett most sokkal boldogabb vagyok.

Mivel a munkám Budapesthez köt, többet kell vezetnem, mint eddig. Ez azonban egyáltalán nem okoz gondot számomra, hiszen imádom az autómat, szeretek vezetni"mondta a Ripostnak Tücsi, aki Sofron István válogatott jégkorongozóval alkot egy párt már fél éve.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.