Úgy tűnik, egy szőkére cserélték le Geszler Dorottyát. Az illetékeseknek ugyanis nem tetszett Győrfi Pál műsorvezetőtársa, ezért három adás után egyszerűen levették a képernyőről. Helyette (újra) egy szőkét, Valkó Esztert ültették a kamerák elé. 

"Egy rövid barna kitérő után" újra szőkére váltottak az RTL Klub Egészségkalauz című műsorában – a Bors értesülései szerint ezt pusmogják a tévés folyosókon. Geszler Dorottya műsorvezetőt három adás után száműzték a képernyőről, ami mindenképpen azt jelzi, hogy valami nem stimmelhetett vele. A lap úgy tudja, hogy nem szakmai jellegű kifogás volt (furcsa is lenne közel harminc év szakmai tapasztalattal a háta mögött), sokkal inkább a megjelenése nem tetszett. 

Geszler DorottyaForrás: Facebook/Geszler Dorottya hivatalos oldala

"Ha egészen őszinték akarunk lenni, a nézők nem csípték, ez egyértelműen mérhető volt a nézettségen" – mondta egy neve elhallgatását kérő informátor. "Szőke és lendületes műsorvezetőt szerettek volna a barna és halk Dorottya helyett a nézők, pont olyat, mint amilyen a műsor indulásakor az első volt, ezért kellett gyorsan váltani. Mint ismeretes, az RTL Klubon futó Egészségkalauz című műsor a Dombóvári Vanda és Győrfi Pál kettőssel indult útjára: Vandát váltotta Geszler Dorottya még decemberben, de január óta már Valkó Eszter ül a búgó hangú mentőszóvivő oldalán. 

A lap megkereste a műsor producerét, Földi Katalint, aki eleinte egészen más okokról mesélt, de végül mintha megerősítette volna az információinkat, hiszen kiemelte a megjelenésbeli hasonlóságokat.

Valkó EszterForrás: rtl klub

"Dorottyának az Egészségkalauz mellett rengeteg más egyéb elfoglaltsága volt, nehezen tudtunk időpontokat egyeztetni vele" – mondja a producer, majd így folytatja: "Valkó Eszter külső megjelenésében és habitusában is kísértetiesen hasonlít Dombóvári Vandához, ő ezért volt jó választás. Geszler Dorottyának egyébként keressük a megfelelő feladatot, szeretnénk a jövőben vele dolgozni."  

Geszler Dorottya egyelőre nem kívánt reagálni.