Havas Henrik: "Ez az én hiányosságom, ami a nőknél baromi kínos"

Forrás: Fem3 -
nők Havas Henrik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Havas Henrikről mindenki tudja, hogy ami a szívén, az a száján. A nyíltságáról és szókimondásáról híres televíziós ezúttal a nőkhöz fűződő viszonyáról mesélt.

A Best magazin arról kérdezte a népszerű tévést, milyen viszonyban áll a nőkkel: mennyire romantikus, és arra is kíváncsiak voltak, vajon hogyan udvarol szíve választottjának Havas Henrik.

Az első szerelmet viszonylag későn élte át, de voltak olyan érzelmi sodrásai is, amikor például keze-lába remegett.

Havas Henrik szerelmi életéről vallott Forrás: Fem3

"Oviban és általános iskolában nem érdekeltek a lányok. Az első gimnáziumi évnyitón azonban mellém állt Lilla.

Olyan szerelmes lettem, hogy remegett kezem-lábam.

Egy osztálykiránduláson együtt gesztenyéztünk a Margit-hídnál, akkor azt hittem, van esélyem, de sajnos egy egyetemi tanársegéddel járt akkoriban (...). A feleségemet huszonhárom évesen ismertem meg,

mindketten szabadulni akartunk otthonról, így belevágtunk a közös életbe. Aztán jött egy gyerek, majd a következő.

Bár a szenvedély elhalványul egy idő után, a mai napig nagyon szeretem. Főleg, mert óriási türelem és megértés kellett ahhoz, hogy velem maradjon" – mesélte őszintén a sztár.

"Sosem veszek virágot, viszont figyelmes vagyok, érdekel a másik. Meg tudok hallgatni apróságokat is, amik a nőknek fontosak. Minden érdekel. Talán a figyelmesség az, amivel kitűnök a többiek közül" – mesélte Havas.

Havas Henrik Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Bevallotta azt is, hogy a magánéletben kedvesebb, mint közszereplőként.

"A cinizmus szerep, imázs, amit kitaláltam magamnak. A való életben kedvesebb vagyok egy fokkal. A nőket kifejezetten tisztelem, szeretem például magázni őket. A gond csak az, hogy nagyon rossz arcmemóriám van. Volt olyan újságírónő, aki már harmadszor készített velem interjút, és én mindig bemutatkoztam neki. Ilyenkor jön a sértődés, nem hiszik el, hogy őket el lehet felejteni, mert csinosak, meg érdekesnek tartják magukat. Ez az én hiányosságom, ami a nőknél baromi kínos."

Hódi Pamela esküvői titkokat árult elhttp://www.life.hu/sztarok/20170206-hodi-pamela-berki-krisztian-eskuvoi-titkok.htmlHódi Pamela elárulta, miért tudta megtartani az ország macsóját, Berki Krisztiánt. TV + SztárokOrigoMuri Enikő videóban üzent kiesése utánhttp://www.life.hu/sztarok/20170206-muri-eniko-a-dal-kieses-videouzenet.htmlMuri Enikő videoüzenetben reagált hétvégi kiesésére... TV + SztárokOrigoÍgy emlékezett egy éve elhunyt édesapját Vanessa Hudgenshttp://www.life.hu/sztarok/20170201-vanessa-hudgens-gyasz-igy-emlekezett.htmlEgy éve hunyt el Vanessa Hudgens édesapja. Megható posztban emlékezett meg róla a világsztár. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs megdöbbentő dolgot tett Vadon Janivalhttp://www.life.hu/sztarok/20170201-sebestyen-balazs-vadon-jani-megdobbento-dolgot-muvelt.htmlMár megszokhattuk, hogy a Reggeli Show sztárjai, Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri együtt elképesztő dolgokra képesek. Általában Balázs az, aki megszívatja a kollégáit, közülük is leginkább Janival szeret viccelődni. Ezúttal sem volt ez másképp... TV + SztárokErős Antónia nem szereti a tutyimutyi férfiakathttp://www.life.hu/sztarok/20170201-eros-antonia-ferje-tokeletes-igazi-ferfi.htmlErős Antónia nagyon ritkán enged betekintést magánéletébe, és akkor is csak szűkszavúan válaszol. Ezúttal azonban meglepő őszinteséggel mesélt férjéről. TV + SztárokRTLKLUBPintér Tibor exe csúnyán beszólt Sarka Katának és egykori kedvesének ishttp://www.life.hu/sztarok/20170127-pinter-tibor-acs-beatrix-beszolt-sarka-katanak.htmlPintér Tenya exe beszólt Sarka Katának. Vajon mi lesz ennek a vége? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.