Havas Henrikről mindenki tudja, hogy ami a szívén, az a száján. A nyíltságáról és szókimondásáról híres televíziós ezúttal a nőkhöz fűződő viszonyáról mesélt.

A Best magazin arról kérdezte a népszerű tévést, milyen viszonyban áll a nőkkel: mennyire romantikus, és arra is kíváncsiak voltak, vajon hogyan udvarol szíve választottjának Havas Henrik.

Az első szerelmet viszonylag későn élte át, de voltak olyan érzelmi sodrásai is, amikor például keze-lába remegett.

Havas Henrik szerelmi életéről vallottForrás: Fem3

"Oviban és általános iskolában nem érdekeltek a lányok. Az első gimnáziumi évnyitón azonban mellém állt Lilla. Olyan szerelmes lettem, hogy remegett kezem-lábam. Egy osztálykiránduláson együtt gesztenyéztünk a Margit-hídnál, akkor azt hittem, van esélyem, de sajnos egy egyetemi tanársegéddel járt akkoriban (...). A feleségemet huszonhárom évesen ismertem meg, mindketten szabadulni akartunk otthonról, így belevágtunk a közös életbe. Aztán jött egy gyerek, majd a következő. Bár a szenvedély elhalványul egy idő után, a mai napig nagyon szeretem. Főleg, mert óriási türelem és megértés kellett ahhoz, hogy velem maradjon" – mesélte őszintén a sztár.

"Sosem veszek virágot, viszont figyelmes vagyok, érdekel a másik. Meg tudok hallgatni apróságokat is, amik a nőknek fontosak. Minden érdekel. Talán a figyelmesség az, amivel kitűnök a többiek közül" – mesélte Havas.

Havas HenrikFotó: Zsigmond László/Life.hu

Bevallotta azt is, hogy a magánéletben kedvesebb, mint közszereplőként. 

"A cinizmus szerep, imázs, amit kitaláltam magamnak. A való életben kedvesebb vagyok egy fokkal. A nőket kifejezetten tisztelem, szeretem például magázni őket. A gond csak az, hogy nagyon rossz arcmemóriám van. Volt olyan újságírónő, aki már harmadszor készített velem interjút, és én mindig bemutatkoztam neki. Ilyenkor jön a sértődés, nem hiszik el, hogy őket el lehet felejteni, mert csinosak, meg érdekesnek tartják magukat. Ez az én hiányosságom, ami a nőknél baromi kínos."