Kristen Stewart egy reklámban vált érzéki, leszbikus csókot

csók Kristen Stewart leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kristen Stewartról már rég tudható, hogy a nőkhöz vonzódik, eddig azonban nem láthattuk őt intim szituációban egy hölggyel. A színésznő azonban nemrég bebizonyította, hogy ő nem szégyenlős: ha kell, leszbi csókot is vált a kamera előtt.

Kristen Stewart évekkel ezelőtt felvállalta, hogy a nőkhöz is vonzódik, bejelentése óta már több barátnője is volt a színésznőnek. Pletykáltak már arról is, hogy titokban elvette szerelmét, de ez a híresztelés nem bizonyult igaznak. Az biztos azonban, hogy színésznő szívesen sétálgat kézen fogva párjával, többet azonban még nem mutatott leszbikus kapcsolatából.

Kristen Stewart fülledt jelenete Forrás: Youtube

Most viszont egy igazán intim pillanatban látható Kristen Stewart, erre eddig még nem volt példa. A pikáns jelenet ugyan egy reklám, de meglehetősen élethűre sikerült, és igazi csók csattan Kristen Stewart és a másik hölgy között. Amíg a férfiak meccset néznek, a két lány nagyon összemelegedik a hátuk mögött, végül pedig a konyhapulton fekve, felsőiktől megszabadulva ízlelgetik egymás ajkát!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.