Szűcs Judithról szexi fotók készültek a thaiföldi nyaralásán. Azt is elárulta, hogy szíve szerint csak nudista strandra járna. 

Szűcs Judithról nem sűrűn látni bikinis fotókat, ezért nem csoda, hogy többen is felkapták a fejüket a képek láttán. A 63 éves énekesnő sok évet letagadhatna, ugyanis fantasztikus formában van.

Szűcs Judith kirobbanó formában vanForrás: FEM3

Elmesélése szerint a fényképezkedés vidám hangulatban telt, ugyanis a többi strandoló is vadul pózolni kezdett, mikor meglátták, hogy Judith és a vőlegénye milyen jó hangulatban örökítik meg a nyaralás legszebb pillanatait. 

"A parton mindenki azon nevetett, hogy én ott fetrengek a homokban. De ilyenkor mindenki vérszemet kap, és bemegy a tengerbe és ők is fotózkodnak" - mesélte egy televíziós interjúban.

Judithot az sem érdekli, hogy ezzel milyen lavinát indít el, ugyanis őt egyáltalán nem érdekli mások véleménye, jól érzi magát a bőrében. Azt is elárulta, hogy ha lehetne, nudista strandra járna. 

Kiderült az is, hogy párjával, akivel 6-7 éve vannak együtt, már az első évben eljegyezték egymást, ám az esküvő időpontjáról nem mesélt részleteket.