Így reagált Celine Dion a lánykérésre: Teljes döbbenet!

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Ethan Miller -
fotó leánykérés Celine Dion
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Celine Dion teljesen lefagyott, amikor felfogta, hogy bizony itt egy leánykérés történik. Ilyen arcot vágott!

Celine Dion múlt hét pénteken Las Vegasban lépett fel, majd ezt követően egy fogadást is rendeztek a tiszteletére, ahol a rajongók személyesen is gratulálhattak neki. Ám ez az est kissé másképp alakult, mint ahogy általában szokott: leánykérés lett belőle.

Az egyik rajongó feleségül kérte párját, a híres énekesnő pedig semmit sem tudott az előre megtervezett eseményből, így igen érdekes arcot vágott, mikor megértette a helyzetet.

Emiatt kapott engedélyt a leánykérésre Nick a kanadai híresség tiszteletére rendezett estén. A pillanatnyi döbbenet után mindenki vidámabbra vette a figurát, és az énekesnő is örömmel fogadta a fiatal pár szerelmét - írta meg a Cosmopolitan.

Nagyvonalú viselkedés volt ez Celine Diontól, akinek férje a tavalyi évben hunyt el, és idén már az egykor közös otthonukat árustíja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.