Voltál már Fenyő Ivánnál? Most itt az alkalom!

Forrás: TV2, Origo -
Vacsora Fenyő Iván
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez sem egy mindennapi kijelentés: a híres színész a közösségi oldalán hirdeti, hogy szívesen látja otthonában a rajongóit egy beszélgetésre.

Szívesen ellátogatnál a sármos magyar színészhez? Megnéznéd, hogy Fenyő Iván milyen környezetben él? Most megteheted, ugyanis ő maga invitálja meg a követőit egy-egy kötetlen beszélgetésre.

Fenyő Iván spirituális utazásra invitálja a rajongóit Forrás: TV2, Origo

Az egykor nőfaló Fenyő Iván olyan találkozókat szeretne szervezni, melyek keretein belül szó lehet az életről, a halálról, a bennünket kísérő félelmekről, hitről, alázatról, bátorságról, kitartásról, szerelemről és persze a családról is.

A 37 éves férfi minden összejövetelen vendégül hív majd egy beszélgetőpartnert is, akivel közösen boncolgatják ezeket a témákat az ott összegyűlt kis közösségnek.

Sokan bántják azért, mert a spiritualitás felé fordult, de láthatóan ez egyáltalán nem gátolja meg őt abban, hogy lehetőséget kínáljon fel azoknak, akik nyitottak a téma iránt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.