Családi házuk leégése után nincstelenné vált a kétgyermekes család, ám Sebestyén Balázsék a segítségükre siettek. A műsorvezetők és a Rádió 1 hallgatói összesen 7 millió forintot gyűjtöttek a majosházi családnak. 

Alig egy hónapja tett közzé Sebestyén Balázs egy posztot a majosházi család tragédiájáról. A kemény és hosszú munka után felépített házuk ugyanis leégett, így két gyermekkel nincstelenné váltak a szülők. Az eset nagyon megérintette Balázsékat, ezért segítettek a családnak, hogy újra tető lehessen a fejük felett.  

Sebestyén Balázs és a Rádió 1 hallgatói segítettek a majosházi családnakFotó: Adrián Zoltán - Origo

"Januárban kerestek meg bennünket Elviráék, mindenük odaveszett, amikor leégett a házuk. Úgy döntöttünk, hogy megpróbálunk segíteni nekik abban, hogy újrakezdhessék az életüket.  Nem először csináltunk már ilyet a műsor történetében, és a hallgatók most is mindent bevetettek. Nagyon örülök, hogy ilyen masszív hallgatótáborunk van, és ha segítségre van szükség, mindig összefognak"mondta a Blikknek Sebestyén Balázs. "Mindenünk odaveszett! Ebben a házban volt életünk munkája, az összes emlékünk, a gyerekeink fényképei. Másnap, miután elszállásoltak bennünket a helyi iskolában, mondtam a tízéves kislányomnak, hogy menjen el fogat mosni. Erre válaszolta, hogy de anya, nincs fogkefém. Én meg gyorsan váltottam, jaj, nem baj, akkor vegye fel a pizsamáját, mire annyit felelt, hogy de az sincs! (...) Először fájdalmat érzetem, aztán az jutott az eszembe, hogy mennünk kell, és csinálni, mindent újra kell kezdünk, minél hamarabb,  hiszen itt a két gyerek, nincs időnk siránkozni!" – mondta az édesanya, Elvira. Rengeteg ember segített nekik, sokan kis összegekkel, így gyűlhetett össze a közel 7 millió forintos támogatás, ami számukra az újrakezdés lehetőségét jelenti.