Berki Krisztián az exeiről nyilatkozott

Forrás: Tv2 -
Hódi Pamela exek Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamelának sikerült megfogni Berki Krisztiánt, hiszen nemsokára oltár elé is állnak. Nemrég Pamela arról nyilatkozott, miért ő lett az a szerencsés, akit a műsorvezető feleségül vesz. Szerinte ő volt az egyetlen, aki nem bólogatott mindenre, ám szavait sokan kiforgatták. Berki Krisztián úgy döntött, ő is megszólal: ezért nincs már exeivel.

Ki gondolta volna, hogy Berki Krisztián egyszer oltár elé áll? Pedig ez fog történni, és már javában szervezik az esküvőjüket, amire az egész országot meghívták. Hódi Pamela erről nyilatkozott egy reggeli műsorban, de arra is ráterelődött a szó, hogy miért épp ő lett az a szerencsés, akit Berki elvesz.

Az exeiről vallott Berki Krisztián Forrás: Tv2

Pamela szerint ő volt az egyetlen, aki nem bólogatott mindenre. Nála voltak szabályok, és nem istenítette Krisztiánt. Szavait azonban sokan kiforgatták, úgy állították be, mintha megalázta volna Berki exeit. Pamela persze megvédte magát, leszögezte, ő soha nem sértett meg senkit, és senkit nem nevezett meg. Ezzel kapcsolatban Berki Krisztiánt is megkérdezték. Az RC News kereste meg, hogy mi a véleménye a kialakult helyzetről. Szűkszavúan reagált. "A múltad okkal nincs benne a jövődben. Az exek nem véletlen exek" - kommentelte Krisztián röviden az egész ügyet.

Sarka Kata Facebookon teregeti ki házasságának megromlásáthttp://www.life.hu/sztarok/20170209-sarka-kata-facebookon-teregeti-ki-maganeletuket.htmlSarka Kata egyre több dolgot árul el arról, mi vezetett Hajdú Péterrel való házasságának megromlásához. Kommentjeiből az derül ki, hogy sokat tűrt volt férjének, de amikor kiderültek a megcsalások, értelmetlenné vált mindaz, amit eddig elnézett. TV + Sztárok--Gianni Annoni 45 évesen házasodik: ezért várt eddighttp://www.life.hu/sztarok/20170209-gianni-annoni-ezert-vart-eddig-a-hazassaggal.htmlGianni nem is olyan rég jegyezte el Debreczeni Zitát, így 45 évesen készül először az esküvőjére. Elárulta, miért várt eddig ezzel a lépéssel. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huMádai Vivien nem prűd, szívesen meztelenkedik otthonhttp://www.life.hu/sztarok/20170209-madai-vivien-otthon-meztelen-jarkal.htmlMádai Vivien és férje, Zoli nagyon édes párt alkotnak együtt. Nem csak jól mutatnak egymás mellett, de viccesek és elképesztően szeretik is egymást. A szerelmesek napja közeledtével Vivien szerelmi életéről is mesélt a hot! Magazinnak. TV + SztárokOrigoSzikora Róbertnek felajánlkoznak a fiatal lányokhttp://www.life.hu/sztarok/20170209-szikora-robinak-fiatal-lanyok-ajanlkoznak-fel-szuzesseg-elvetele.htmlSzikora Robi évtizedek óta színpadon áll, így nem is csoda, hogy lányok tömkelege tett már neki ajánlatokat. Van aki csak aláírást kér, akad aki egy közös képért ácsingózik, de előfordul olyan is, aki ennél messzebbre menne... TV + Sztárok--Sarka Kata már a nevét is megváltoztatta: ez sem köti többé Hajdú Péterhezhttp://www.life.hu/sztarok/20170209-sarka-kata-megvaltoztatta-a-nevet.htmlAz első válóperükön nem jelent meg Sarka Kata és Hajdú Péter, de az biztos, hogy ők már nem fognak kibékülni. A fiatal sztár, hogy még kevésbé kötődjön egykori férjéhez, már a nevét is megváltoztatta! TV + SztárokOrigoKeleti Györgyi perel – Ezt üzeni rosszakaróinakhttp://www.life.hu/sztarok/20170209-keleti-gyorgyi-uzent-a-rosszakaroinak.htmlKeleti Györgyi állításait megerősítették a történtek: kártérítést követel, és a rosszakaróinak is üzent. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.