Egyedülálló anyaként nevelte gyermekeit Demcsák Zsuzsa, régóta nem volt társ az életében. Az a hír járja azonban, hogy a műsorvezetőre is rámosolygott a szerencse: kollégájával szerettek egymásba.

Annyi egyedül töltött idő után igazán kijárna a boldogság már Demcsák Zsuzsának, lehet, hogy ez épp most jött el. Sokáig egyedülálló anyaként nevelte gyermekeit, ám úgy tűnik, változás állt be Demcsák Zsuzsa magánéletében. Már a munkahelyén is beszédtéma új kapcsolata, hiszen az illető is a csatornánál dolgozik.

Demcsák Zsuzsának új párja van?Forrás: tv2

A Story információi szerint a Gábor nevű úriember rendezőként dolgozik a TV2-nél, és több főbb műsorért is felel a csatornánál. A magazin természetesen megkereste Demcsák Zsuzsát is, aki nem tagadta, hogy közel kerültek egymáshoz, de szerinte félreértelmezik a kapcsolatukat, ugyanis ők csak barátok. Azt azért hozzátette, tudja, hogy pletykálnak róluk. Tudom, hogy a TV2-ben is pletykálnak rólunk"– mondta Demcsák Zsuzsa. A csatornánál dolgozó kollégák szerint azonban a gyerekekre is vigyázott már a rendező, és messziről látszik rajtuk, hogy milyen érzelmek vannak köztük! Demcsák Zsuzsa korábban elmondta, bevállalna még egy gyereket, ha rátalálna a megfelelő párra, talán most jött el az a kapcsolat!