J.Lo bevallotta: A fiatalabb férfiakra bukik

Forrás: Tommaso Boddi / AFP -
szerelem Jennifer Lopez férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi énekesnő nem csak bevallotta a fiatalabb férfiakhaz való vonzalmát, hanem meg is indokolta azt... 

Jennifer Lopez egy interjúban beszélt arról, hogy miért imponáló a számára egy nála jóval fiatalabb férfi társasága. A sztáranyuka szerint

a férfiak és a nők önbizalma pont ellentétesen működik,

ebben kell keresni a titok nyitját.

Jennifer Lopez szerint a fiatal férfiaknak több az önbizalma Forrás: Tommaso Boddi / AFP

"A húszas éveikben járó pasik tele vannak önbizalommal és életerővel, míg a nők ebben a korban még egyáltalán nem tudják értékelni magukat. Aztán az idő haladtával ez átfordul, így a pasik egyre bizonytalanabbak lesznek, a nők pedig jól érzik magukat a bőrükben" - mesélte Jennifer.

Az amerikai híresség bevallotta, hogy fiatal korában ő sem tudta meglátni saját magában a szépet, nem volt tisztába az erényeivel, mostanra viszont már teljesen harmoniába került a külsejével, kifejezetten jól érzi magát úgy, ahogy van.

Lehet ez az oka annak, hogy a válását követően több fiatal férfival is összekeveredett? Ilyen például Casper Smarttal folytatott viharos kapcsolata, aminek tavaly szakadt vége.

Nem beszélve Drakeről, akivel tavaly év végén hozták összefüggésbe sztárt, és nem teljesen jogtalanul: ahogy azt a Life.hu is megírta, a rapper és az énekesnő igen sokat mutatkozott együtt, ráadásul J.Lo még egy intim fotót is posztolt vele a közösségi oldalára - írta meg a DailyMail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.