Kandász Andrea házas létére nős kollégájába szeretett bele: 19 éve együtt vannak

Forrás: FEM3 -
nős férfi házasság válás Kandász Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jól működő házasságban élt Kandász Andrea, amikor 19 évvel ezelőtt megismerkedett mostani férjével, aki akkor szintén házas volt. Ennek ellenére mindent elsöprő szerelem alakult ki köztük. Nehezen, de végül döntöttek: mindent feladtak, hogy együtt lehessenek.

"Mi 19 évvel ezelőtt itt a TV2-ben ismerkedtünk meg. Akkor mind a ketten házasságban éltünk" - kezdte megismerkedésük történetét Kandász Andrea, akik tulajdonképpen a TV2 első napján találkoztak egymással és egy nagyon fontos, közös feladatot kaptak. Václav Havellel és Göncz Árpáddal kellett interjút készíteniük Prágában. Négy napra utaztak el, ezalatt hangolódtak teljesen egymásra. A beszélgetésen kívül semmi nem történt köztük, mégis érezték, hogy valami megváltozott.

Kandász Andrea és férje idén ünneplik a 19. házassági évfordulójukat Forrás: FEM3

"Azalatt a négy nap alatt semmi nem történt, csak nagyon izgalmas volt. Mindkettőnknek jól is működött a házassága. Én a húszas éveim elején jártam, túl egy gyűrűs vőlegényen, egy váláson, és férjnél voltam egy harmadik férfival. Sok minden történt akkor pár év alatt, és nyilván nem arra hajtottam, hogy legyen még egy férjem. Viszont azt éreztem, hogy nem a másik felemmel élek" - mesélte az életmódcsatornán Kandász Andrea, aki hozzátette, a 4 nap letelte után jelenlegi férje kerülte őt. Ezt meg is említette neki egy véletlen találkozás során, mire Borszéki Ferenc őszintén válaszolt:

"Persze, hogy kerüllek, mert szerelmes vagyok beléd"

- mondta a férfi, aki pár hónap után el is költözött feleségétől. Kandász Andreára azonban nem helyezett nyomást, annyit mondott, elfogadja, ha a kislánya miatt nem akar vele menni. "Szép lassan megismertettem Lolitával, rendesek voltak a párjaink is. Végül ez egy nagyon ideális válás lett, persze sok fájdalommal" - mondta a TV2 műsorvezetője, aki idén ünnepli 19. házassági évfordulójukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.