Sarka Kata Facebookon teregeti ki házasságának megromlását

Forrás: Instagram/Sarka Kata -
Sarka Kata házasság megcsalás Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata egyre több dolgot árul el arról, mi vezetett Hajdú Péterrel való házasságának megromlásához. Kommentjeiből az derül ki, hogy sokat tűrt volt férjének, de amikor kiderültek a megcsalások, értelmetlenné vált mindaz, amit eddig elnézett.

Sarka Kata és Hajdú Péter válásának ügye nem csitul, Kata egyre több dolgot árul el arról, miért költözött el férjétől. Azt már korábban közzétette Facebook-oldalán, hogy Péter megcsalta őt, de azóta is folyamatosan csöpögteti az információkat arról, mi vezetett kapcsolatuk megromlásáig.

Sarka Kata Facebook-oldalán beszél a megcsalásokról Forrás: Instagram/Sarka Kata

Kata szintén a Facebook-oldalán reagált a ma megjelent hírekre, miszerint új párja van, követői kérdéseire pedig készséggel leírta azt is, pontosan miért romlott meg Hajdú Péter és közte a kapcsolat.

"Az utolsó fél évben derültek ki a megcsalások,

és amiért én tűrtem különböző dolgokat 9,5 évig, akkor az abban a pillanatban értelmét vesztette" - írta a többi között Kata, aki egy másik hozzászólásban elárulta, eddig azért nem költözött el, mert nem érezte elég erősnek magát ahhoz, hogy eltartsa magát és a gyermekeit.

Sarka Kata kommentje Forrás: Facebook/Sarka Kata

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.