Dukai Regina aggódik szerelméért

Forrás: Facebook/Dukai Regina -
Batik Bence Dukai Regina sérülés Fradi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dukai Regina aggódik szerelme egészségéért, a focista ugyanis már a harmadik térdműtétén van túl, és komoly felkészülési időszak előtt áll.

A szép modell és focista párja 2015 év végén jöttek össze. A 33 éves Dukai Regina és közel 10 évvel fiatalabb kedvese nagyon ritkán jelennek meg közösen a nyilvánosság előtt, óvják kapcsolatukat.

A 23 éves focista a Fradi játékosaként ismert, ám mostanában inkább a műtőasztalt, semmint a focipályát látogatja. Harmadik térdműtétén esett túl a közelmúltban.

Dukai Regina és Batik Bence Forrás: Facebook/Dukai Regina

"A második műtét során kifordították a térdkalácsomat, két csavart betettek, fúrták a sípcsontomat, tisztítottak. Bevastagodtak az inak is, három hónapig nem mozgattam a lábamat, ennek a regenerációjához hosszú idő kell" – mesélte a szegedma.hu-nak a fiatal játékos.

"Annyi mindenen túlmentem már, a három műtét miatt mindig elment az izmom, újra kellett építeni. Persze, számít az idő, de nem elsődleges most már. Két fizioterapeutával dolgozom, az angol Peter Friarrel és Nagy Richárddal, nagyon jól kordában tartják ezt a dolgot" – ecsetelte Bence.

Dukai Regina biztosan ápolja lábadozó szerelmét.

Új frizurára váltott Dukai Regina

Regina szereti időről időre egy kicsit átalakítani a külsejét, ám erre mi sem számítottunk. Az eddig szőke loknikkal mutatkozó modell most egy ősz, mindössze válig érő frizurát villantott a közösségi oldalán, melyre azonnal reagáltak a kommentelők. Ám mint később kiderült, nem egy újabb frizuraváltáson van túl, mindössze Regi egy parókát húzott a fejére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.