Legóval tanít matekot a tanárnő

Forrás: Scholastic.com -
Lego diák tanár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy New York-i tanítónő rájött, hogyan lehet a gyerekek figyelmét összeszedni az órán: Legóval tanítja a matekot. 

A Lego minden idők egyik legnagyobb találmánya, ugyanis generációkon át képes lekötni a gyerekeket, még a mai kiskölyköket is, akik az internet világába csöppentek bele.

Így lehet játszva tanítani a gyerekeket Forrás: Scholastic.com

Egy New York-i tanítónő, Alycia Zimmerman felfedezte egy újabb előnyét a híres építőkockáknak: Legóval tanítja az alsósoknak a tört számok értelmezését.

A törtek értelmezésekor is nagy segítség egy játékos illusztráció Forrás: Scholastic.com

Ennek köszönhetően a nehezebb kifejezéseket, definíciókat így játszva értik meg és sajátítják el - írta meg a BoredPanda.

Tinifiúkat csábított az ágyába egy 39 éves nőhttp://www.life.hu/news/20170210-tini-fiukkal-szexelt-egy-kozel-negyveneves-no.htmlA 39 éves nő rendszeresen csábított fel tinédzser fiúkat a hálószobájába, majd szexuális kapcsolatot létesített velük. NewsOrigoA fiatal nő a macskájával utazta be a világot: Fotók!http://www.life.hu/news/20170209-macskavajal-utazta-korbe-a-vilagot-a-no.htmlA kalózlány nem mindennapi döntést hozott: hajóval utazta be a fél világot, és ráadásul még a macskáját is magával vitte úti társnak. NewsOrigoMeglőtte a feleségét, mert az nem akart szexelni velehttp://www.life.hu/news/20170209-felesegere-lott-a-76-eves-ferfi-amiert-nem-szexelt-vele.htmlEgy floridai férfi meglőtte a kedvesét, mert a nő megtagadta a vele való intim kapcsolatot. News--Visszatérhetnek a kemény mínuszok: akár -12 fok is lehet jövő hét elején!http://www.life.hu/news/20170209-idojaras-elorejelzes-a-jovo-hetre.htmlMár épp kicsit jobbra fordult az idő, most mégis visszatérhetnek éjszakánként a kemény mínuszok, a szélcsendes, fagyzugos helyeken akár -12 fok is lehet jövő hét elején. News--Gyászol a királyi család: Holtan találták Károly herceg keresztlányáthttp://www.life.hu/news/20170209-meghalt-tara-palmer-tomkinson-45-eves-volt.htmlTara Palmer-Tomkinson Anglia egyik híres tévés személyisége volt. Szülei révén évek óta jó kapcsolatot ápolt a királyi családdal, Károly szinte a keresztlányaként tekintett rá, és részt vett Vilmos és Katalin 2011-es esküvőjén is. News--Négy órán át szexelt a volt férjével, majd megpróbálta kibelezni (18+)http://www.life.hu/news/20170208-negy-oran-at-szexelt-volt-ferjavel-majd-megprobalta-kibelezni-dalya-saeed.htmlA 35 éves Dalya Saeed megtámadta a volt férjét, ezért most bíróság elé áll. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.