Terhes Munkácsy Kata színésznő, a Barátok közt egykori szereplője

Munkácsy Kata Barátok közt terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évek óta egy párt alkot Munkácsy Kata és Serbán Attila. A színésznő – akit a Barátok közt Bokros Lindájaként ismert meg az ország – kisbabát vár szerelmétől: már az ötödik hónapban van!

A Barátok közt-ből ismerheti az ország Munkácsy Katát, aki éveken át alakította Bartha Zsolt lányát, Lindát. A sorozatban már nem játszik, egy sokkal izgalmasabb korszak jött el az életében. Kiderült ugyanis, hogy első gyermekét várja a színésznő. Munkácsy Kata és Serbán Attila – aki az Operettszínház színésze – közel hat éve vannak együtt, és már alig várják, hogy kezükben tarthassák gyermeküket.

Munkácsy Kata babát vár Forrás: RTLKLUB

A pár között 16 év korkülönbség van, és a legnagyobb harmónia. Alig várják már, hogy megszülessen gyermekük, aki kislány lesz!

"Rettentően boldogok vagyunk, minden rendben van a picivel, és Kata is jól viseli a terhességet.

Már a baba is érzi a ritmusomat. Az alvásciklusa már most a miénkhez alkalmazkodott, illetve ahhoz, ami idekint várja. Például mindig megvár este próba után, fél 11-kor még ébren van. Az én ritmusomban jelentkezik odabentről, kézzel-lábbal püfölve az édesanyja pocakját, szinte a komplett szóló dalomat visszakopogja az előadásból"mondta a Borsnak Serbán Attila, aki az Ének az esőben című darabban játszik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.