Dér Heni közös fotót posztolt vőlegényével, Vincze Gáborral

Vincze Gábor Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban már szakítottak, de nemrégiben újra egymásra talált Dér Heni és Vincze Gábor. Az énekesnő tavaly szilveszterkor a Facebookon osztotta meg boldogságát követőivel, hogy újra együtt van futballedző kedvesével, akivel 2015. augusztus elején szakítottak. 

Úgy tűnik, a boldogságuk azóta is töretlen, Heni most például közös fotót posztolt.

Végre a megérdemelt pihenés... ☝ ❤❤ #szepasszonyvolgy #relax @gvincze76

A photo posted by Dér Heni (@heni_der_official) on

A fiatal énekesnő nyilvános Instagram-oldalán már korábban közzétett egy képet, melyen látszanak eljegyzési gyűrűik is.

Havas Henrik Friderikusz Sándorról, Majkáról és Sebestyén Balázsrólhttp://www.life.hu/sztarok/20170211-havas-henrik-friderikusz-sandorrol-majkarol-es-sebestyen-balazsrol-beszelt.htmlHavas Henrik nem kíméli a közszereplőket. A riporternek általában mindenről és mindenkiről megvan a véleménye, legutóbbi interjújában például Friderikusz Sándorról, Majkáról és Balázsról is beszélt. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huA Dal 2017 Felfedezettje-díj nyertese Kanizsa Ginahttp://www.life.hu/sztarok/20170211-a-dal-2017-felfedezettje-dij-nyertese-kanizsa-gina-enekesno.htmlA Dal 2017 Felfedezettje-díj nyertese a Zeneakadémia növendéke, Kanizsa Gina lett, aki a legtöbb tízpontost kapta a zsűritől. Gina elmondta, nem számított erre a díjra. Nem állítja, hogy a legjobb lenne, hiszen szerinte ez a díj annyit jelent, hogy eddig ugyan nem volt a színen, most már ott van. A díjátadó után beszélgettünk az énekesnővel.TV + SztárokOrigoPszichológushoz fordult a rusnyázó műsorvezető, Megyeri Csillahttp://www.life.hu/sztarok/20170210-pszichologushoz-fordult-megyeri-csilla.html24 óra alatt lett híres Megyeri Csilla, az Alföld Televízió műsorvezetője. Pár óra alatt a RUSNYA és a BAZÁRI MAJOM kifejezésekről mindenkinek más jut eszébe, mint eddig. A fiatal nőt megviselte a hirtelen jött ismertség: vágyott rá, de nem így gondolta. TV + SztárokOrigoMegszűnik a Dolly Rollhttp://www.life.hu/sztarok/20170211-megszunik-a-dolly-roll-meghalt-kekes-zoltan.htmlKékes Zoltán halála feldolgozhatatlan veszteség a Dolly Rollnak. A csapat énekesnője fájdalmas vallomást tett. Ebben a formában biztosan nem folytatják tovább. TV + SztárokOrigoÁrtatlanul csukták le Keleti Györgyit, most perre készülhttp://www.life.hu/sztarok/20170211-artatlanul-csuktak-le-keleti-gyorgyit-perre-keszul.htmlTöbb, mint 12 millió forintos kártérítést is kaphat Keleti Györgyi, akit az olasz bíróság ártatlannaktalált. 3 hónapig volt előzetes letartóztatásban, ezért perli be most az olasz államot. Keleti Györgyitprostitúció elősegítésével vádolták meg 2011-ben. TV + Sztárok--Chase kiesett A Dalbólhttp://www.life.hu/sztarok/20170211-chase-kiesett-a-dalbol-nem-megy-a-dontoben.htmlChase nagy reményekkel futott neki A Dal középdöntőjének, de nem sikerült teljesíteni a célt, a döntőbe jutást. Kamillal előadott produkciójuk ismét elnyerte a zsűri tetszését, valamint a pozitív visszajelzések miatt Chase biztos benne, hogy folytatja a zenei útját, hiszen többek már a legújabb fiatal felfedezettnek kiáltják ki. Chase-t kiesése után kérdeztük érzéseiről, és a hogyan továbbról. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.