szerencsejáték nyeremény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szerencsejáték Zrt. adatai szerint az illető 5+2 találata bruttó 22 569 528 eurót, vagyis majdnem 7 milliárd forintot ér. Ha leadózik utána, akkor sem lesz oka panaszra, be is került egy csapásra a száz leggazdagabb magyar közé.

Az Eurojackpotot 2012 óta játsszák Európában, Magyarországon 81 hete lehet játszani, és még soha nem nyert magyar. Most egyébként ketten találták el a számokat, ha egyedül lett volna, akkor bruttó 14 milliárd forinttal lenne gazdagabb.

Egy amerikai család két gyermeke életét vesztette a lakókocsitűzbenhttp://www.life.hu/news/20170211-egy-amerikai-csalad-ket-gyermeke-eletet-vesztette-a-lakokocsituzben-ott-eltek.htmlMindkét gyermekét tűzesetben veszítette el egy amerikai család. Nem először ütött ki tűz lakókocsijukban, ám másodjára végzetesnek bizonyult. NewsThinkstockSchumacher korábbi képviselője megsértődötthttp://www.life.hu/news/20170210-schumacher-korabbi-kepviseloje-willi-weber-megsertodott.htmlWilli Weber, Michael Schumacher egykori képviselője azt állítja, a sportoló szerettei semmibe veszik őt. News--Megölte férjét, majd 4 hónapig élt a holttesttel a nőhttp://www.life.hu/news/20170207-megolte-a-ferjet-aki-naponta-eroszakolta-majd-4-honapig-elt-a-holttesttel.htmlHihetetlen gyilkosságra derült fény a dél-spanyolországi Córdobában. Egy nő megölte a férjét, aki nap mint nap bántalmazta, de nem jelentette a rendőrségnek, így csak hónapok után lepleződött le. Carmen Baena Reinát azonnal letartóztatták. NewsThinkstockFüstölt a 3-as metró - A felszínre menekítették az utasokathttp://www.life.hu/news/20170202-fustolt-a-3-as-metro-a-corvin-negyednel.htmlPótlóbusz jár a 3-as metró helyett a Deák Ferenc tér és a Nagyvárad tér között csütörtök este - közölte a Budapesti Közlekedési Központ a Facebook-oldalán. A BKK közölte: járműhiba miatt van szükség a metró pótlására. News--Öngyilkos lett egy férfi Budapesten - Az Erzsébet hídról ugrott lehttp://www.life.hu/news/20170207-az-erzsebet-hidrol-ugrott-le-egy-ferfi-budapesten.htmlKedden kora délután leugrott egy férfi az Erzsébet hídról. NewsNem tudták elkezdeni a veronai buszbaleset túlélőinek terápiájáthttp://www.life.hu/news/20170127-egyelore-a-sokk-miatt-nem-tudjak-kezelni-a-pszichiaterek-a-tuleloket.htmlAz InfoRádiónak adott interjút a Magyar Pszichológiai Társaság katasztrófapszichológiai szekciójának társelnöke, Komlósi Annamária. A szakember arról beszélt, egyelőre nem tudják elkezdeni a veronai buszbaleset túlélő diákjainak pszichoterápiáját, ugyanis még sokkhatás alatt állnak. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.