Havas Henrik nem kíméli a közszereplőket. A riporternek általában mindenről és mindenkiről megvan a véleménye, legutóbbi interjújában például Friderikusz Sándorról, Majkáról és Balázsról is beszélt. 

4 éve történt operációjáról, közérzetéről, sportról, Havasnéról, saját beszélgetős műsoráról, valamint a hazai televíziós arcokról beszélt Havas Henrik. Jó ideje lehet tudni, hogy viszonya Friderikusz Sándorral nem felhőtlen: korábban többször beszélt arról, hogy műveletlen, számító embernek tartja őt, nemrégiben pedig egy interjú miatt savazta. 

Havas HenrikFotó: Zsigmond László/Life.hu

Most így nyilatkozott kollégájáról: "Nem azt várom, hogy kolostorba vonuljon és vezekeljen, mert ellopta a Szorító című műsoromat, amit Tarnaival csináltunk. Egyébként sosem titkoltam, hogy csodálom a szorgalmáért, azért, ahogy a szakmát kitanulta, és ezzel nekem is utat mutatott. Rájöttem, ha ő lehet riporter, akkor én miért ne lehetnék érsebész? Nekem is lenne a fülemben egy apró kis hangszóró, és egy Mihancsik nevű professzor mindig mondaná, hogy merre vágjak" – mondta, de a Bors kérdésére beszélt Majkáról és Sebestyén Balázsról is. 

Friderikusz SándorForrás: TV2

"Majkát nagyon kedvelem, ózdi proligyerek, akinek vág az esze" – jelentette ki.

 

MajkaForrás: TV2

"Balázs is a tanítványom volt, azzal a kiegészítéssel, hogy azért járhatott a szegedi egyetem kommunikációs szakára, mert máshová nem vették fel. Balázs legnagyobb erőssége az, hogy a nagynénje vagy a nagybátyja osztálytársa volt a feleségemnek" – nyilatkozott a Tanár úr, aki azt is elmondta, ezt a nevet Csiszár Jenőtől kapta egykor. 

Sebestyén BalázsFotó: Adrián Zoltán - Origo