Demcsák Zsuzsa megvédte a rusnyázós műsorvezetőt, Megyeri Csillát

Forrás: Tv2, Facebook/Megyeri Csilla -
Demcsák Zsuzsa Mokka Megyeri Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Óriási port kavart múlt héten  Megyeri Csilla, az Alföld TV műsorvezetője, akinek néhány évvel ezelőtti adása kiverte a biztosítékot.

Pár nappal ezelőtt kapta fel az internet azt a videót, amiben

egy debreceni műsorvezető lány lerusnyázza a kevesbé csinos nőket,

majd azt is hozzáteszi, hogy a szép nők okosabbak és kreatívabbak is, mint azok, akik nem rendelkeznek hasonló külső adottságokkal.

Tetézve a dolgot egy másik videóban bazári majomnak nevezi a mellette ülő kislányt, egy gyerekszépségverseny kapcsán. Ez a két felvétel hatalmas lavinát indított el, pellengérre állították az Alföld TV műsorvezetőjét, aki nem győzte mentegetni magát: interjúban mondta el, hogy ez egy néhány évvel ezelőtti felvétel, valóban hibázott, de nem volt ennyire kemény a beszólás, hiszen ezt a néhány képkockát egy hosszabb anyagból vágták ki. Még Havas Henrik is megszólalt a témában.

Megyeri Csilla a Púderben Forrás: Alföld Tv

A lány ma reggel a Mokka adásában Demcsák Zsuzsának mesélte el újra, hogyan történt a dolog, sőt bocsánatot is kért mindenkitől, akit megbántott. A Tv2 műsorvezetője pedig védelmébe is vette a barna lányt:

"Ezzel, hogy elnézést kértél, már vége is van a történetnek (...) Követünk el hibákat, és nagyon szeretjük, ha meg tudnak nekünk bocsátani, amit ritkán szoktak megtenni azoknak, akik a médiában dolgoznak.." – védte meg Csillát Demcsák.

Ma reggel Megyeri Csilla a Mokka adásában Demcsák Zsuzsának mesélte el újra, hogyan történt a dolog Forrás: Tv2, Facebook/Megyeri Csilla

A beszélgetésben nemcsak a debreceni lány vett részt, hanem magával hozta szomszédját, akinek kislánya szerepelt a bazári majmozós jelenetben. A teljes beszélgetést is lejátszották a műsorban, amiből kiderült, hogy nem a kislánynak és anyukájának szólt a beszólás.

Demcsák azzal zárta a beszélgetést, hogy a bocsánatkéréssel együtt az ügy lezárása tökéletesre sikeredett, a továbbiakban ezzel már nem kell foglalkozni.

A Civishir.hu szerint Megyeri Csilla szeptembertől az egyik fővárosi csatornán lesz látható, mint műsorvezető.
Andy Vajna maffiózónak öltözötthttp://www.life.hu/sztarok/20170210-andy-vajna-maffiozo-lett-farsang-ububababa.htmlAndy Vajna ezúttal olyat tett, amit sosem hittünk volna. Maffiózónak öltözött, és fura nyelven beszél... TV + SztárokOrigoJennifer Lopez és Drake szakítottak?http://www.life.hu/sztarok/20170210-jennfier-lopez-szakitott-szerelmevel-drakkel.htmlBár a legújabb álompár szerelme nem aratott osztatlan sikert a sztárvilágban, ők mégis felvállalták kapcsolatukat. Ám úgy tűnik a nagy boldogságnak, szakítás lett a vége.... TV + Sztárok--Dukai Regina aggódik szerelméérthttp://www.life.hu/sztarok/20170210-dukai-regina-aggodik-szerelme-epsegeert.htmlDukai Regina aggódik szerelme egészségéért, a focista ugyanis már a harmadik térdműtétén van túl, és komoly felkészülési időszak előtt áll. TV + Sztárok--Pintér Tibor Janza Katánál töltötte az éjszakáthttp://www.life.hu/sztarok/20170210-pinter-tibor-janza-katanal-toltotte-az-ejszakat.htmlPintér Tibor mostanában szinte mindennap nőügyeivel szerepel a bulvárlapok hasábjain. Ezúttal nem Ács Beatrix miatt írtak róla, hanem exfelesége, Janza Kata volt az ok... TV + Sztárok--Gábor Zsazsa férje bizarr szexuális életéről vallott emlékirataibanhttp://www.life.hu/sztarok/20170209-gabor-zsazsa-bizarr-szexualis-szokasok.htmlGábor Zsazsa még halála után is szolgáltatja a szaftos részleteket nem mindennapi életéről... TV + SztárokOrigoAlekosz és Kiszel Tünde egy pár?http://www.life.hu/sztarok/20170208-alekosz-es-kiszel-tunde-egy-par.htmlAz Édes élet két emblematikus figurája kétségkívül Baukó Éva és Alekosz. Ha róluk van szó, a legbizarrabb és legelképesztőbb jeleneteket láthatjuk a tévé előtt ülve. Ezúttal viszont ismét sikerült mindenkit meglepniük... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.