Óriási port kavart múlt héten  Megyeri Csilla, az Alföld TV műsorvezetője, akinek néhány évvel ezelőtti adása kiverte a biztosítékot.

Pár nappal ezelőtt kapta fel az internet azt a videót, amiben egy debreceni műsorvezető lány lerusnyázza a kevesbé csinos nőket, majd azt is hozzáteszi, hogy a szép nők okosabbak és kreatívabbak is, mint azok, akik nem rendelkeznek hasonló külső adottságokkal.

Tetézve a dolgot egy másik videóban bazári majomnak nevezi a mellette ülő kislányt, egy gyerekszépségverseny kapcsán. Ez a két felvétel hatalmas lavinát indított el, pellengérre állították az Alföld TV műsorvezetőjét, aki nem győzte mentegetni magát: interjúban mondta el, hogy ez egy néhány évvel ezelőtti felvétel, valóban hibázott, de nem volt ennyire kemény a beszólás, hiszen ezt a néhány képkockát egy hosszabb anyagból vágták ki. Még Havas Henrik is megszólalt a témában.

Megyeri Csilla a PúderbenForrás: Alföld Tv

A lány ma reggel a Mokka adásában Demcsák Zsuzsának mesélte el újra, hogyan történt a dolog, sőt bocsánatot is kért mindenkitől, akit megbántott. A Tv2 műsorvezetője pedig védelmébe is vette a barna lányt:

"Ezzel, hogy elnézést kértél, már vége is van a történetnek (...) Követünk el hibákat, és nagyon szeretjük, ha meg tudnak nekünk bocsátani, amit ritkán szoktak megtenni azoknak, akik a médiában dolgoznak.." – védte meg Csillát Demcsák.

Ma reggel Megyeri Csilla a Mokka adásában Demcsák Zsuzsának mesélte el újra, hogyan történt a dologForrás: Tv2, Facebook/Megyeri Csilla

A beszélgetésben nemcsak a debreceni lány vett részt, hanem magával hozta szomszédját, akinek kislánya szerepelt a bazári majmozós jelenetben. A teljes beszélgetést is lejátszották a műsorban, amiből kiderült, hogy nem a kislánynak és anyukájának szólt a beszólás.

Demcsák azzal zárta a beszélgetést, hogy a bocsánatkéréssel együtt az ügy lezárása tökéletesre sikeredett, a továbbiakban ezzel már nem kell foglalkozni.

A Civishir.hu szerint Megyeri Csilla szeptembertől az egyik fővárosi csatornán lesz látható, mint műsorvezető.