A Valentin-nap egy megosztó ünneppé vált: van, aki kifejezetten utálja, míg mások nagyon szeretik. Gregor Bernadett így vélekedik erről.

A 44 éves színésznő számára nehéz volt megszokni a Valentin-napot, hiszen az ő tinédzserkorában és korai fiatal éveiben ez az ünnep még nem létezett Magyarországon. 

Gregor Bernadett számára furcsa szokás a Valentin-napForrás: Origo

"Aztán hirtelen olyan divatos lett, jöttek a szőrös-flitteres szívecskék és mackók, én pedig valamiért ezt nagyon távolinak éreztem" – mesélte Berni egy tévés interjúban. De ha már úgy alakult, hogy a szerelmesek ünnepe hazánkban is híressé vált, akkor Bernadették is megragadják az alkalmat, és elmennek valahová kettesben a párjával, Szarvas Attilával. 

"Ha már Valentin-nap van, akkor elmegyünk, elcsábítottam jógázni, bikram jógára. Úgyhogy együtt szenvedünk" – folytatta színésznő.

A házastársak idén jógázni fognak február 14-én, utána pedig egy hangulatos indiai étterembe látogatnak majd el. A sztáranyukától azt is megtudtuk, hogy neki nem szabad virágot venni, ugyanis a macskái előszeretettel megesznek minden növényt.