Ez lesz Sarka Kata Valentin-napi programja

Forrás: Facebook -
Sarka Kata Valentin-nap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres édesanya majd 10 év után újra szingliként tölti a Valentin-napot, így logikus a kérdés, vajon mit tervez a szerelem ünnepére?

A kétgyermekes édesanya elárulta, hogy a szerelem ünnepét pont úgy fogja eltölteni, mint bármelyik másik hétköznapot, ugyanis ilyenkor a legtöbb idejét a munkájával, illetve a gyerekeivel tölti. Így hát este lefekteti a kicsiket, majd ő is aludni tér.

Sarka Kata magányosan tölti a Valentin-napot Forrás: Facebook

"Munka végeztével lefektetem a gyerekeket, majd velük együtt elalszom én is."

Kata azt is elárulta, hogy szép számban kap megkereséseket idegen férfiaktól, de mivel a magánélete körül eléggé felkavarodott az állóvíz, így most a legkevésbé sem érzi aktuálisnak az ismerkedést.

"Legfőképpen idegenek írogatnak üzeneteket a közösségi oldalakon, de én ezekre nem válaszolok. Jelenleg bőven van, ami lekösse a figyelmemet, úgyhogy az ismerkedéstéma nem igazán aktuális" – írta meg a Ripost.

Botrány az Eurovíziós dalfesztivál előválogatójánhttp://www.life.hu/sztarok/20170213-eurovizios-dalfesztivalon-botrany-tort-ki.htmlBotrány tört ki a spanyol dalválogató döntőjében, ugyanis a zsűri nem a közönség által kedvelt énekest juttatta tovább... TV + Sztárok--Nagy György, az MTVA műsorvezetője nyugdíjba vonulthttp://www.life.hu/sztarok/20170213-nyugdijba-vonult-nagy-gyorgy-az-mtva-musorvezetoje.htmlA legendás televíziós, Nagy György egy ideje már nem látható a köztévé képernyőjén. A csatorna közleménye szerint közös megegyezéssel távozott, mivel elérte a nyugdíjaskort, a tévés szerint pedig "enyhe rásegítéssel". TV + Sztárok--20 évesen vesztette el a szüzességét Orosz Barbi http://www.life.hu/sztarok/20170213-orosz-barbi-20-evesen-vesztette-el-a-szuzesseget.htmlSzámtalan udvarló keringett Orosz Barbi körül, de ő türelmesen várt a megfelelő emberre. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa megvédte a rusnyázós műsorvezetőt, Megyeri Csilláthttp://www.life.hu/sztarok/20170213-demcsak-zsuzsa-megvedte-a-rusnyazos-musorveztetot.htmlÓriási port kavart múlt héten Megyeri Csilla, az Alföld TV műsorvezetője, akinek néhány évvel ezelőtti adása kiverte a biztosítékot. TV + Sztárok--Schobert Norbi: "Nem fogom vissza magam"http://www.life.hu/sztarok/20170212-story-gala-schobert-norbi-a-jovoben-sem-fogja-vissza-magat.htmlSchobert Norbitól, a cukortól és a kokaintól volt hangos a magyar sajtó, felpörgött a mémgyár. És hogy hogyan éli meg Norbi az őt ért támadásokat? A Life.hu riporterének elmondja. TV + Sztárok--Story-gála: Hajdú Péter kirándult a buli helyetthttp://www.life.hu/sztarok/20170211-hajdu-peter-a-termeszetben-kirandult-a-story-gala-helyett.htmlMíg Sarka Kata szó szerint tündökölt a szombat esti Story-gálán, addig Hajdú Péter valahol egészen máshol töltötte az idejét. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.