Lisa Snowdon műsorvezető 45 évesen tangában pózolt - Fotó!

Forrás: Instagram/Lisa Snowdon -
Lisa Snowdon tanga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki szeretne ilyen idomokat, és nem csak 45 évesen! Lisa Snowdon műsorvezető fekete csipkébe öltöztette kerek hátsóját, és mindenki elájult.

Nem szégyenlős Lisa Snowdon, de nem is kell annak lennie. A műsorvezető büszkén mutatta meg testét Instagram-oldalán a rajongóinak, hiszen 45 éves létére úgy néz ki, mint egy bombázó. A műsorvezető a reggeli készülődés folyamatába engedett bepillantást a követőinek, mindenki láthatta, hogy ő nem visel túl sok ruhát a sminkeléshez.

Lisa Snowdon 45 évesen mutatta meg fenekét Forrás: Instagram/Lisa Snowdon

Valójában egy szexi, csipkés tangán kívül mást nem vett fel Lisa, így ült a sminkasztala elé. A rajongói persze örömmel fogadták a fotót, majd' megőrültek, hogy végre így is láthatják a népszerű tévést, akiről senki nem mondaná meg, hogy már közelebb van az ötvenhez! A műsorvezetőnek természetesen nem ez az első szexi vagy lenge öltözékben lőtt fotója: már korábban is bebizonyította, hogy elképesztően dögös!

Sztárcsemeték, akik fiú létükre lánynak öltöznekhttp://www.life.hu/sztarok/20170210-sztargyerekek-akik-lanynak-oltoznek-fiu-letukre.htmlEgyre több olyan sztárcsemete van, aki nem a neme szerinti ruhákba öltözik. Az internet népe rendszerint felháborodik azon, hogy az olyan híres szülők, mint Charlize Theron, Naomi Watts, vagy éppen Megan Fox hagyják, hogy kisfiuk rózsaszín szoknyában, tütüben vagy csak úgy általában csajos ruhában járjon. Fordított példa is van, hiszen Angelina Jolie és Brad Pitt kislánya legszívesebben fiú lenne! TV + SztárokNorthfotoVV Mici hozzáment VV Krisztiánhozhttp://www.life.hu/sztarok/20170212-vv-mici-vv-krisztian-eksuvo.htmlElérkezett a VV8 szerelmespárjának nagy napja. Ma, február 12-én örök hűséget esküdött egymásnak Mici és Krisztián. TV + SztárokOrigoÍgy köszöntötte 48. születésnapján Jennifer Anistont a férje, Justin Therouxhttp://www.life.hu/sztarok/20170212-igy-koszontotte-48-szuletesnapjan-jennifer-anistont-a-ferje.htmlFebruár 11-én ünnepelte 48. születésnapját Jennifer Aniston. Férje, Justin Theroux különleges módon köszöntötte a színésznőt. TV + Sztárok--Ezek voltak a Story-gála legjobb pillanatai - Így buliznak a hazai celebekhttp://www.life.hu/sztarok/20170212-ezek-voltak-a-story-gala-legjobb-pillanatai-kepgaleria.htmlIdén 18. alkalommal vonultak végig a vörös szőnyegen a hazai társasági élet legfontosabb szereplői a Story Ötcsillag- és Érték-díj gáláján. A báli szezon legjobban várt eseményén mi is ott voltunk. Nézzétek meg, hogyan buliztak hazánk celebjei! TV + Sztárok--Story-gála: Majka 11 hónapja nem piálhttp://www.life.hu/sztarok/20170212-story-gala-majka-11-honapja-nem-pial.htmlMajka nyerte a 2017-es Story-gálán az Év műsorvezetője címet. Az ózdi rapper a Life.hu-nak elmondta, miért nem zavarja, ha azt gondolják róla, hogy nagy az arca, miért küldte el a hozzá dörgölőző celebet a f.szba, és miért nem piál 11 hónapja. TV + Sztárok--Schobert Norbi: "Nem fogom vissza magam"http://www.life.hu/sztarok/20170212-story-gala-schobert-norbi-a-jovoben-sem-fogja-vissza-magat.htmlSchobert Norbitól, a cukortól és a kokaintól volt hangos a magyar sajtó, felpörgött a mémgyár. És hogy hogyan éli meg Norbi az őt ért támadásokat? A Life.hu riporterének elmondja. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.