Nagy György, az MTVA műsorvezetője nyugdíjba vonult

Fotó: Monos Gábor/archivum.mediaklikk.hu -
MTVA Nagy György nyugdíj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legendás televíziós, Nagy György egy ideje már nem látható a köztévé képernyőjén. A csatorna közleménye szerint közös megegyezéssel távozott, mivel elérte a nyugdíjaskort, a tévés szerint pedig "enyhe rásegítéssel".

A rendszeres nézőknek biztosan hiányzik a televíziók képernyőjéről Nagy György, aki rengeteg műsort vitt a köztévénél. A többi között az Ablak, a Reggel, a Főtér mind az ő nevéhez kötődik, de egyéb műsorokban is szerepelt, hiszen 45 évig dolgozott a csatornánál, kezdetben mint technikus. A tévés azonban távozott a köztévétől, a csatorna szerint közös megegyezéssel, a műsorvezető szerint pedig "enyhe rásegítéssel".

Nagy György, az MTVA műsorvezetője nyugdíjba vonult Fotó: Monos Gábor/archivum.mediaklikk.hu

"Tájékoztatjuk, hogy Nagy György kollégánk a levelében említett okból (nyugdíjjogosultság megszerzése), közös megegyezéssel távozott az MTVA-ból. További részletekkel azonban – egykori munkavállalónk engedélye nélkül – nem szolgálhatunk önnek"írta a Borsnak az MTVA. A lapnak Nagy György is nyilatkozott arról, hogy önként lett-e nyugdíjas. "Enyhe rásegítéssel. Úgy látom, ez most koncepció, Gundel Takács Gábor az utolsó a régiek közül, aki most lekapcsolja ott a villanyt. Új tévét építenek, megvan a saját koncepciójuk, ebbe a régi tévések nem férnek bele. Megértem, nincs ezzel semmi baj" – mondta a lapnak a tévés, akinél néhány évvel ezelőtt diagnosztizáltak gyomordaganatot, de szerencsére ő került ki győztesen a harcból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.