A Nagy Duett sztárcsemete Stohl Luca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 ismét elindítja a nagy sikerű szórakoztató műsorát, A Nagy Duettet. A versenyzők kivételesen színesek lesznek, és egy műsorvezetőt is hallhatunk énekelni, méghozzá Stohl Lucát!

Vasárnaponként ismét a szórakozásé lesz a főszerep, a TV2 ugyanis újra elindítja A Nagy Duett című produkcióját. Rengeteg sztárt láthatunk ismét teljesen új szerepben, köztük állítólag Stohl András lányát, Stohl Lucát is, aki már egy ideje műsorvezetőként dolgozik.

Stohl Luca új szerepben tűnhet fel Forrás: sajtoszoba.tv

Tavaly augusztus óta látható reggelente egy, a TV2-höz tartozó csatornán, és nemsokára egy új oldaláról is megismerhetjük az egyik legismertebb magyar színész lányát. Lucának nem kell majd messzire mennie tanácsért, édesapja biztos megoszt vele néhány hasznos trükköt. A Blikk természetesen megkereste a TV2-t is, de a csatorna egyelőre nem kívánt nyilatkozni a szereplőkről. "A tavaszi szezon sok újdonságot ígér, visszatér az elmúlt év legnézettebb szórakoztató műsora, A Nagy Duett is, minden eddiginél színesebb mezőnnyel. A szereplők listáját hamarosan nyilvánosságra hozzuk" – írta a csatorna sajtóosztálya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.