A rusnyázós műsorvezető után egy fiatal vállalkozón, Drotár Adriennen röhög az internet

Forrás: Hajdúszoboszló Tv -
Megyeri Csilla Drotár Adrienn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig ocsúdtunk fel Megyeri Csilla rusnyázós videóiból, íme egy újabb gyöngyszem: Drotár Adrienn fogtechnikus-politikus-ingatlanközvetítőn röhög az ország... 

Ezúttal nem az Alföld TV-n, hanem a Hajdúszoboszló TV-n született egy újabb ikon, Drotár Adrienn személyében. Kár is szaporítani a szót, nézzünk néhány aranyköpést a politikai pályára készülő fiatal fogtechnikus, ingatlanközvetítő tollából:

"Igen, ismert lehetek, mivel fogtechnikai végzettségem is van, és emelett Hajdúszoboszlón van egy ingatlanirodám, és emellett a politikai pálya is érdekel" – meséli nagy komolysággal a szőke hölgy.

"A jövő mi vagyunk, fiatalok és az emberek!"

Drotár Adrienn Forrás: Hajdúszoboszló Tv

A műsorvezető hölgy arra volt kiváncsi, mennyire hasonlít a lány által képviselt párt politikája az egykori Torgyán-politikához, mire a következő választ kapta:

"Hasonló, lehet mondani, de nem az, tehát teljesen más. Eltérő tőle."

Vajon mire akart ezzel célozni Drotár Adrienn?!

A műsorvezető a párt céljairól is faggatta a nőt, a válasz szintén nem mindennapira sikeredett:

"Nekem elsődleges célom az lenne, hogy a fiatalokat fellendíteni és igazából kiszedni a számítógépek, telefonok elől, és sporteseményeket, sportnapokat, sporttáborokat szervezni (...) a családok két fizetésből nem tudják megtenni, hogy a gyerekeket táborokba invesztálják..."

És hogy miből tartja fenn magát a párt? A válasz egyszerű:

"A párt az igazából ponzoraink akik fel lehetnek tehát kutatni, akik jöhetnek is bele és ők is részt vehetnek ebben a mi pártunkban. Meglátjuk, hát vannak-vannak" – magyarázza a lány.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.