Alig ocsúdtunk fel Megyeri Csilla rusnyázós videóiból, íme egy újabb gyöngyszem: Drotár Adrienn fogtechnikus-politikus-ingatlanközvetítőn röhög az ország... 

Ezúttal nem az Alföld TV-n, hanem a Hajdúszoboszló TV-n született egy újabb ikon, Drotár Adrienn személyében. Kár is szaporítani a szót, nézzünk néhány aranyköpést a politikai pályára készülő fiatal fogtechnikus, ingatlanközvetítő tollából: 

"Igen, ismert lehetek, mivel fogtechnikai végzettségem is van, és emelett Hajdúszoboszlón van egy ingatlanirodám, és emellett a politikai pálya is érdekel" – meséli nagy komolysággal a szőke hölgy. 

"A jövő mi vagyunk, fiatalok és az emberek!" 

Drotár AdriennForrás: Hajdúszoboszló Tv

A műsorvezető hölgy arra volt kiváncsi, mennyire hasonlít a lány által képviselt párt politikája az egykori Torgyán-politikához, mire a következő választ kapta: 

"Hasonló, lehet mondani, de nem az, tehát teljesen más. Eltérő tőle."  Vajon mire akart ezzel célozni Drotár Adrienn?! 

A műsorvezető a párt céljairól is faggatta a nőt, a válasz szintén nem mindennapira sikeredett: 

"Nekem elsődleges célom az lenne, hogy a fiatalokat fellendíteni és igazából kiszedni a számítógépek, telefonok elől, és sporteseményeket, sportnapokat, sporttáborokat szervezni (...) a családok két fizetésből nem tudják megtenni, hogy a gyerekeket táborokba invesztálják..." 

És hogy miből tartja fenn magát a párt? A válasz egyszerű: 

"A párt az igazából ponzoraink akik fel lehetnek tehát kutatni, akik jöhetnek is bele és ők is részt vehetnek ebben a mi pártunkban. Meglátjuk, hát vannak-vannak" – magyarázza a lány.