Szörnyű dologra készült az osztrák énekes, Tom Neuwirth: meg akarja ölni teremtményét, Conchita Wurstot...

A tény, hogy az osztrák énekes Conchita Wurst, a szakállas, Eurovíziót megnyert énekesnő halálát akarja, azért is annyira meghökkentő, mert ő hozta létre. Tom Neuwirth és Conchita Wurst ugyanaz a személy. A homoszexuális előadóművész néhány évvel ezelőtt találta ki magának a szakállas énekesnő karakterét, amivel elképesztő sikereket ért el. A 2014-es Eurovíziós Dalfesztiválon az első helyet sikerült bezsebelnie, és karrierje azóta is töretlenül szárnyal.

Tom Neuwirth meg akarja ölni Conchita Wurstot; mint mondja, már mindent elért, amit akart a kitalált karakterévelForrás: Instagram/conchitasuperstar, conchitawurst

A 28 éves fiatal énekes viszont azt mondja, mindent elért már kitalált karakterével, amit szeretett volna, itt az ideje annak, hogy megölje őt, és Tom Neuwirthként érvényesüljön ezután.

"Meg kell ölnöm őt"– jelentette ki a sztár.

"Keresem az utam. Keresem, mi az, amiben igazán jó vagyok. Mindenbe belekóstolok egy picit, ez is az én gondom. Keresem magamat. És Tom lázad" – ecsetelte a sztár, aki azt is elmondta, hogy bár férfiként a férfiakat szereti, mégsem tudna nőként élni. Jelenleg nem él párkapcsolatban, de attól még fontos neki a szex.

"Örömöm van elég. De ha őszinte akarok maradni, ha romantikáról van szó, akkor azt kell mondjam, én vagyok jelenleg az egyedüli ember, akivel el tudom képzelni, hogy együtt éljek."