Hajdú Péter igazi örömhírről számolt be Facebook-oldalán: csatornarekordot döntött a műsora legutóbbi adása, amelynek egyébként Vujity Tvrtko is a vendége volt. A riporter is szeretne részesedni a sikerből: gyorsan el is kérte a jussát a műsorvezetőtől, és kommentben elküldte bankszámlaszámát.

Hajdú Péter műsorának legutóbbi adása csatornarekordot döntött: erről be is számolt Facebook-oldalán a műsorvezető. "Csatornarekordot döntött tegnap az Esti Frizbi. Köszi Mindenkinek" – írta Hajdú Péter egy kép kíséretében. A rajongóit nem lepte meg a hír, hiszen igazán jó vendégeket lehetett látni abban az adásban: ott volt Magdi anyus, Risztov Éva, Vili bácsi és Vujity Tvrtko is.

Vujity Tvrtko elküldte bankszámlaszámát Hajdú PéternekForrás: TV2

Valószínűleg mindannyian hozzájárultak ahhoz, hogy ilyen sikeres lett az aznapi adás, de Vujity Tvrtko az elismerésnél többre is vágyik: jogos jussát követeli. A riporter kommentben küldte el bankszámlaszámát Hajdú Péternek, hiszen ez az ő érdeme is. "Kedves Péter, küldenék is pár betűt meg számot cserébe: OTP-117Xxxxx"– írta Tvrtko, amivel természetesen csak viccelt a riporter.

Vujity Tvrtko viccből küldte el a bankszámlaszámátForrás: Facebook/Hajdú Péter