Vujity Tvrtko kommentben küldte el Hajdú Péternek a bankszámlaszámát

Forrás: TV2 -
pénz bankszámlaszám Vujity Tvrtko Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter igazi örömhírről számolt be Facebook-oldalán: csatornarekordot döntött a műsora legutóbbi adása, amelynek egyébként Vujity Tvrtko is a vendége volt. A riporter is szeretne részesedni a sikerből: gyorsan el is kérte a jussát a műsorvezetőtől, és kommentben elküldte bankszámlaszámát.

Hajdú Péter műsorának legutóbbi adása csatornarekordot döntött: erről be is számolt Facebook-oldalán a műsorvezető. "Csatornarekordot döntött tegnap az Esti Frizbi. Köszi Mindenkinek" – írta Hajdú Péter egy kép kíséretében. A rajongóit nem lepte meg a hír, hiszen igazán jó vendégeket lehetett látni abban az adásban: ott volt Magdi anyus, Risztov Éva, Vili bácsi és Vujity Tvrtko is.

Vujity Tvrtko elküldte bankszámlaszámát Hajdú Péternek Forrás: TV2

Valószínűleg mindannyian hozzájárultak ahhoz, hogy ilyen sikeres lett az aznapi adás, de Vujity Tvrtko az elismerésnél többre is vágyik: jogos jussát követeli. A riporter kommentben küldte el bankszámlaszámát Hajdú Péternek, hiszen ez az ő érdeme is.

"Kedves Péter, küldenék is pár betűt meg számot cserébe: OTP-117Xxxxx"

– írta Tvrtko, amivel természetesen csak viccelt a riporter.

Vujity Tvrtko viccből küldte el a bankszámlaszámát Forrás: Facebook/Hajdú Péter
Sztárpárok, akik 2017-ben jöttek össze: Kiss Ramóna és Selena Gomez is szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20170213-sztarparok-akik-2017-ben-jottek-ossze.htmlMég két hónap sem telt el a 2017-es évből, máris sok mindennek örülhetünk. Ez alatt a néhány hét alatt rengeteg sztár lett szerelmes. Külföldön kicsit sűrűbben talált célba Ámor nyila, de azért olyan magyar híresség is akad, akinek már van kivel ünnepelnie a Valentin-napot. Idén lépett túl végre (reméljük végleg) Selena Gomez Justin Bieberen, de Kiss Ramóna is párra talált. Nézzük, kik vannak még a listán! TV + Sztárok--Tom Neuwirth meg akarja ölni Conchita Wurstothttp://www.life.hu/sztarok/20170214-conchita-halalat-akarja-az-enekes.htmlSzörnyű dolgora készült az osztrák énekes, Tom Neuwirth: meg akarja ölni teremtményét, Conchita Wurstot...TV + Sztárok--Rékasi Károly és Peller Károly zaklatója nem jelent meg a tárgyalásonhttp://www.life.hu/sztarok/20170214-peller-karoly-szinesz-zaklatoja-nem-jelent-meg-a-targyalason.htmlFeljelentette Peller Károly színész azt a fiatal nőt, aki őt és többek között Rékasi Károlyt is zaklatta. Az illető azonban most bujkál, nem jelent meg a tárgyaláson.TV + SztárokOrigoPártos Csilla és Pécsi Ildikó ügye folytatódikhttp://www.life.hu/sztarok/20170214-partos-csilla-es-pecsi-ildiko-ugye-nem-zarult-le.htmlPártos Csilla és exanyósa, Pécsi Ildikó viszálya évek óta zajlik, és még egy jó ideig nem fog is lezárulni. A jelen állás szerint volt férjének nincsen vagyona, ezért továbbra is Pécsi Ildikótól követel rokontartást. A művésznő persze nem akar fizetni, és szeretné minél előbb kiköltöztetni házából Csillát unokájával együtt.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huSzabó Zsófi izgalmas szerepet kapott - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170214-szabo-zsofi-szinkronszineszkedik.htmlSzabó Zsófi egy nagyon cuki fotót töltött fel közösségi oldalára, és a poszt szövegéből az is kiderült, hogy a csinos színésznőnek ma szuper napja van... TV + SztárokOrigoTom Cruise édesanyja meghalthttp://www.life.hu/sztarok/20170214-tom-cruise-anyukaja-elhunyt.htmlHosszú betegség után, álmában hunyt el Tom Cruise édesanyja. Mary Lee South 80 éves volt, a szcientológiai egyház is búcsút vett tőle. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.