Elton John Michael Jackson John C. Reilly Malcolm McDowell Nick Nolte
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépség és a tehetség nem mindig jár együtt. Hol egyikből, hol a másikból van több. Összeszedtük azokat a színészeket, akiket egyértelműen a tehetségük és a tudásuk miatt kedvelünk.

Michael Jackson

Mindannyian szerettük Jacksont, de be kell látni, hogy nem a külsejével hódította meg a nőket. A kisugárzása és a stílusa kétségtelenül különleges volt, de a sok műtétnek köszönhetően az arcát nagyon eltorzította.

22 éves kora előtt plasztikáztatott Michael Jackson Forrás: rollingstone.com, AFP

Marilyn Manson

Manson nem csak nem szép, hanem egyenesen ijesztő. Ő az, akivel sokan nem szeretnének egy sötét sikátorban összefutni. Ám ennek oka főleg az, hogy félelmetes sminkekkel és kontaktlencsékkel igyekszik tudatosan elcsúfítani önmagát. Lássuk be, igen sikeres ebben is a zenész, aki eredeti szakmája szerint zenei újságíró.

Marilyn Manson egyenesen ijesztő Forrás: AFP

Steve Buscemi

Az Armageddon című film sztárja nem a sármjával szerezte a hírnevét, (ellentétben kollégájával Bruce Willis-szel).
Az 59 éves színész fantasztikusan jó abban, amit csinál. A Ponyvaregénytől kezdve a Szörny Rt.-n át bármilyen műfajban megállja a helyét. Ezt az Emmy- és a Golden Globe-díjak is bizonyítják. Azonban ha jóképű hírességekről beszélünk, akkor valószínűleg ő sem fog szóba kerülni.

Steve Buscemi sem a szépségével hódít Forrás: NORTHFOTO/Future-Image/Dennis Van Tine

Elton John

A világ egyik legjobb hangja, legtehetségesebb énekese egy csupa szív előadó, aki pótolhatatlan a zenei világban. Nehéz is ezektől a fantasztikus érdemektől eltekinteni, és szimplán a külseje alapján megítélni. De ha őszinték akarunk lenni, akkor az ő karrierjén sem sokat lendített a külseje, ám szerencsére Elton John nincs is rákényszerülve arra, hogy szexi fotókkal promózzák.

Elton Johnt akkor is szépnek látjuk, ha valójában nem is az Forrás: AFP

Ron Perlman

A híres színésznek fantasztikus a mimikája, ezért számos olyan szerepet adtak neki, amelyben elmaszkírozták az arcát. A 66 éves sztár ennek köszönhetően különleges hírnévre tett szert, azonban a mimikai tehetségének a karikatúrákhoz hasonló arca is feltétele, ami viszont egyáltalán nem nevezhető sem sármosnak, sem jóképűnek. Ron egyébként szinkronszínészként is nagyon sikeres.

Ron Perlman fantasztikus mimikai tehetséggel bír, emiatt azonban úgy néz ki akár egy rajzolt karikatúra figura Forrás: NORTHFOTO/face to face/Mediapunch/Face To Face
Soproni Ágitól John Lennonig: sztárok, akik gyilkosság áldozatai lettekhttp://www.life.hu/sztarok/20170203-soproni-agi-john-lennon-sztarok-akiket-meggyilkoltak.htmlElveszíteni valakit mindig nagyon fájdalmas, de még szörnyűbb, ha az eltávozott ember gyilkosság áldozata lesz. Sajnos ilyen megrendítő és végtelenül szomorú esetek a világon mindenhol előfordulnak, a híres emberek közül is sokak életét vette el valaki más. Soproni Ági, John Lennon vagy éppen Tupac Shakur életét is egy másik ember oltotta ki. TV + SztárokOrigoDisney-sztárok akkor és most – Felismered az egykori gyerekszínészeket?http://www.life.hu/sztarok/20170203-disney-sztarok-akkor-es-most-fotosorozat.htmlEmlékeztek még azokra a Disney-sorozatokra, amelyeknek köszönhetően rengeteg tehetséges színészt és énekest ismerhettünk meg? Így néztek ki akkor, és így festenek ma: galéria! TV + Sztárok--Sztárok, akik súlyos balesetet szenvedtekhttp://www.life.hu/sztarok/20170125-balesetet-szenvedett-sztarok.htmlNéhány komolyabb baleset emlékét egy életen át sem lehet elfelejteni. A sztárok közül is akadnak néhányan, akik sajnos életre szóló traumát éltek át. TV + Sztárok--Sztárok, akik szinte gyerekként estek teherbe http://www.life.hu/sztarok/20170116-sofia-vergara-19-eves-volt-amikor-teherbe-esett-elkepeszto-terhessegek.htmlA sztárvilágban is számtalan példa akadt rá, hogy valaki a húszas évei előtt vált édesanyává. Bár van, aki ilyenkor feladja a karrierjét, ezek a hölgyek nem mondtak le az álmaikról. Cikkünkben bemutatjuk Hollywood legsikeresebb tini anyukáit, akik a korán jött gyermekeik mellett is hatalmas sikert futottak be. TV + Sztárok--A csapból is ez folyjon! Ezért imádják a sört a sztárok http://www.life.hu/sztarok/20170113-istenes-bence-es-majka-szivesen-isznak-egy-pohar-sort.html"A sör annak a bizonyítéka, hogy Isten szeret minket, és azt akarja, hogy boldogok legyünk" - mondta Benjamin Franklin, aki a jelek szerint szívesen emelte fel a poharát egy-egy baráti összejövetel alkalmával. De mi a helyzet hazánk sztárjaival? Meglepő válaszok érkeztek. TV + Sztárok--Magyar sztárok, akik külföldön próbáltak szerencsét http://www.life.hu/sztarok/20170109-gombos-edina-es-pokrivtsak-monika-kulfoldon-kezdtek-uj-eletet.htmlSokan szinte megdöbbentek, amikor Gombos Edina és családja elhagyta az országot, hogy Amerikában új életet kezdjenek. Hiába azonban a meglepettség, hiszen nem ők voltak az elsők, akik ezt a döntést hozták. Íme, néhány olyan sztár, aki maga mögött hagyta a hazáját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.