Dévényi Tibi bácsi lehet, hogy megházasodik

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
házasság Dévényi Tibi bácsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dévényi Tibi bácsi betöltötte a 70. életévét, és szerencsére nagyon jó egészségnek örvend. Születésnapját párjával ünnepelte, akivel már 10 éve boldogságban élnek, de eddig nem házasodtak össze. Azonban lehet, hogy nemsokára arra a bizonyos esküvőre is sort kerítenek!

Nemrég töltötte be a 70. életévét Dévényi Tibi bácsi, a kerek évfordulót természetesen megünnepelte a család, ráadásul egy nagyon aranyos ajándékot kapott: kiskutyával lepték meg őt a szerettei, nem véletlenül. Bár jó egészségnek örvend, szüksége van a rendszeres mozgásra, ami így, kutyasétáltatással garantált lesz!

Lehet, hogy Dévényi Tibi bácsi elveszi szerelmét Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Ilyenkor az ember akaratlanul is elgondolkozik az elmúlt évein, és azon is, mit szeretne még csinálni. Ezt sokszor meg is kérdezik az egykori lemezlovastól, de ő nem változtatna semmin, viszont van valamit, amit még szeretne megtenni: lehet, hogy megházasodik. "Mindent ugyanígy csinálnék, mivel a csalódásokból sokat tanultam. Azóta pedig megtaláltam Beát, akivel már négy éve össze is költöztünk.

Gondolkoztunk már házasságon is. Nem zárkózom el előle, lehet, hogy még sort kerítünk rá.

De a lényeg, hogy boldogok vagyunk így is" - mondta Dévényi Tibi bácsi a Story Magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.