Lagzi Lajcsi apja egy orvosi műhiba miatt halt meg

Forrás: TV2 Mokka -
halál Lagzi Lajcsi apa műhiba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lagzi Lajcsi nem is olyan rég ünnepelte születésnapját, amire különleges bulit szervezett. Boldog volt a sok vendégtől, de szomorú is, hiszen édesapja nem lehetett ott. Lajcsi egy műhiba miatt vesztette el apját, amit máig nem tudott feldolgozni.

Különleges bulit rendezett Lagzi Lajcsi a születésnapjára, családok és barátok körében ünnepelt. Rengetegen mentek el az eseményre, ami boldogsággal töltötte el a sztárt, de az örömbe némi szomorúság is vegyült. Sajnálta, hogy egy számára fontos személy nem lehetett ott, mégpedig az édesapja, aki egy orvosi műhiba miatt hunyt el abban a hónapban, amikor Lajcsi lánya, Bogi megszületett.

Lagzi Lajcsi egy orvosi műhiba miatt vesztette el édesapját Forrás: TV2 Mokka

"Az édesapám álma az volt, hogy sikeres gyerekeket neveljen. Bárcsak megérhette volna ezt az estét is! (...) Még csak hetvenöt éves lenne, de egy orvosi műhiba miatt néhány héttel Bogi lányom születése után sajnos örökre elveszítettük őt. Ezt a mai napig nem tudtam feldolgozni" - mondta a Hot! magazinnak Lagzi Lajcsi, akire mostanában rájárt a rúd, de egy ügyet legalább a háta mögött tudhat: lezárult a pere biztosítójával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.