Emlékeztek még arra a Tóth Gabira, aki sok-sok évvel ezelőtt a Megasztár színpadán bemutatkozott? Az énekesnő felidézte ezeket az éveket, és arról is mesélt, mennyit változott azóta. 

Gyerekkorról, fiatalkori előadóművészi ambícióról, a Megasztárról és Tóth Veráról, valamint a jelenről beszélgetett D. Tóth Kriszta Tóth Gabival az Elviszlek magammal című műsorában. Az énekesnő sok egyéb mellett arról is beszélt, úgy érzi, mára már lenyugodott, megtalálta párját egykori mentoráltja személyében – aki egyébként az alkotótársa is –, egyre közelebb kerül a zenei stílusához is.

Gabi felidézte azokat az éveket is, amikor szinte fél évről fél évre stílust váltott, így beszélt erről: "Lenyugodtam. Én már közönségesnek látom azt a Tóth Gabit, aki voltam. 19-20-21 évesen fiatal lány voltam, élveztem az adottságaimat, azért sportoltam. Láttam a tévében a sztárokat, a Lady Gagát, a Rihannát, a Madonnát, ők is bevállalták, akkor én én... Nem szégyellem..." – jelentette ki az énekesnő, aki bekerült A Dal döntősei közé, és nem titkolt vágya, hogy ő képviselje hazánkat a nemzetközi versenyen. 

Tóth Gabi A Dal színpadánForrás: MTVA-Kaszner_Nikolett