Nyári Dia, az RTL Klub sztárja nagyon szerelmes

Forrás: Facebook/Nyári Diána -
Nyári Diana szerelem RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyári Dia november végén kürtölte világgá, hogy megérkezett a szerelem az életébe, és azóta is teljes a harmónia közte és párja között. A fiatalok nagyon hamar összeköltöztek, látszik, hogy komoly a dolog! Barátai szerint a színésznő megtalálta a lelki társát.

Amióta Nyári Dia és Kovács Dávid felvállalták a kapcsolatukat, egyre több fotót tesznek közzé a közösségi oldalakon. A színésznő és a sportriporter már együtt is élnek, olyan, mintha őket egymásnak szánta volna az ég. Teljes köztük a harmónia, kapcsolatukról nem is nagyon akarnak nyilatkozni, hiszen amúgy is nyilvánvaló.

Nyári Dia megtalálta a lelki társát Forrás: Facebook/Nyári Diána

Barátaik azonban készséggel meséltek arról, hogyan is találkozott a pár: minden egy házibuliban kezdődött.

Ott mutatták be egymásnak a párt először, majd később egy szórakozóhelyen is összefutottak, onnantól pedig már nem sok kellett, hogy egymásba szeressenek – írja a Best magazin. A barátok azt is hozzátették, hogy hatalmas a harmónia Nyári Dia és Kovács Dani között: Dia állítólag megtalálta a lelki társát, akivel hasonlóan gondolkodnak mindenről.

Lego család ❤ #happyvalentinesday #valentines #family #lego #legofamily #jackrussellterrier

Nyári Diána (@nyaridia) által megosztott bejegyzés,

Sarka Kata és Bálint Antónia pere nem zárult le: nem jelent meg Kata és a jósnőhttp://www.life.hu/sztarok/20170217-sarka-kata-es-balint-antonia-pere-nem-zarult-le.htmlBálint Antónia rágalmazással vádolja Sarka Katát, aki Facebook-oldalán azt állította, az egykori szépségkirálynő kuruzslótól, boszorkánytól kért rontást rá és a családjára. Büntetőeljárás indult az ügyben, de sem Sarka Kata, sem a jósnő nem jelent meg. TV + Sztárok--Gundel Takács Gábor nem akarta már a nevét adni a közmédia döntéseihezhttp://www.life.hu/sztarok/20170217-gundel-takacs-gabor-ezert-hagyta-ott-a-kozmediat.htmlMindenkit meglepett a hír, amikor kiderült, hogy Gundel Takács Gábor felmondott. Eddig azonban az okokat csak sejteni lehetett, most viszont elárulta, mi is vezetett pontosan ehhez az elhatározáshoz. Nem akarta tovább a nevét és az arcát adni a közmédia döntéseihez. TV + Sztárok--Csernus Imre negyedszerre is megházasodotthttp://www.life.hu/sztarok/20170217-csernus-imre-negyedszerre-is-megnosult.htmlTeljesen új életet kezdett, és titokban negyedszerre is megházasodott Csernus Imre, az ország pszichiátere. Nyugodt, falusi életet él ezentúl, egy egri borvidékre vonult vissza a híres doktor. TV + Sztárok--Kállay-Saunders András végre tisztázhatja magáthttp://www.life.hu/sztarok/20170217-lassan-veget-erhet-kallay-saunders-birosagi-ugye.htmlEgy évekkel ezelőtti verekedéses ügy miatt került bíróság elé Kállay-Saunders András. A huzavona azóta is tart, András pedig minden lehetséges módon az igazát próbálja bizonyítani. TV + SztárokOrigoPécsi Ildikó szívesen kibékülne Pártos Csillávalhttp://www.life.hu/sztarok/20170217-pecsi-ildiko-kibekulne-partos-csillaval.htmlÉvek óta tart Pécsi Ildikó és egykori menye között a harc, Pártos Csilla nem is adja fel. A művésznő azonban nem bírja már ezt a megpróbáltatást, kórházba is került nemrég. Addig kellene békülni, amíg lehet. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huMegvan Gundel Takács Gábor utódja? Ők voltak próbafelvételen!http://www.life.hu/sztarok/20170217-gundel-takacs-gabort-heder-barna-vagy-kovacs-koko-istvan-valthatja-az-mtva-nal.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Gundel Takács Gábor távozik az MTVA-tól, hamarosan eltűnik a köztévé képernyőjéről. Korábban volt szó arról, hogy Jakupcsek Gabriella váltja majd Gundit, most azonban kiderült, kiket hívtak be próbafelvételre a Kunigunda utcába. Közülük kerülhet ki a Maradj talpon! új műsorvezetője, de egyelőre még nem dőlt el, ki kapja a munkát. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.