Pécsi Ildikó szívesen kibékülne Pártos Csillával

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA -
békülés Pécsi Ildikó Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évek óta tart Pécsi Ildikó és egykori menye között a harc, Pártos Csilla nem is adja fel. A művésznő azonban nem bírja már ezt a megpróbáltatást, kórházba is került nemrég. Addig kellene békülni, amíg lehet.

Pártos Csilla és Pécsi Ildikó harca tovább folyik: tavasszal újult erővel kezdődik el ismét a pereskedés. Pártos Csilla továbbra is rokontartást követel egykori anyósától, ha már annak fia nem tudott eleget tenni a tartásdíj-fizetési kötelezettségének. Pécsi Ildikó azonban már belefáradt a harcba, semmi mást nem szeretne, csak pihenni. Nemrég kórházba is került a művésznő, szerinte ennek a csatározásnak is köze van ahhoz, hogy megromlott az egészsége.

Pécsi Ildikó szeretné már lezárni a pereskedést Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA

"Most elsősorban pihenésre és nyugalomra van szükségem. De nem szeretek beteg lenni, és nem is szeretek beszélni róla. (...) Most tényleg azt kérem mindenkitől, hagyjanak pihenni" - mondta a Best Magazinnak a művésznő, aki reméli, hogy ez az egész ügy nem zsigereli ki őket teljesen. "Ma már csak abban reménykedem, hogy a pereskedés nem emészti fel teljesen az életünket" - tette hozzá. Éppen ezért ideje lenne pontot tenni az egésznek a végére, a lapnak azt mondta a színésznő, ő már szívesen békülne, amíg van rá lehetőség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.